Cem Adrian’a pet şişeli saldırı: Şarkı söylerken atılan şişe yüzüne isabet etti!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Van’da düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Cem Adrian’ın yüzüne su şişesi fırlatıldı.

Adrian konuyla ilgili "Muhteşemdiniz Van” başlığıyla bir paylaşım yaparak “Bir-iki dikenden dolayı bahçeye küsülmez ki...” dedi.

Adrian, canı yandığı belli olmasına rağmen sahneyi terk etmedi ve şarkısına devam etti. Seyirciler de Cem Adrian'a alkışlarla destek verdi.

Şarkıcı konser sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. 1 - 2 dikenden sebep bahçeye küsülmez ki, ben dikeni de severim gülden ötürü… Muhteşemdiniz Van… Her şey için minnettarım"

Kaynak

1720336738145-cem-adrian.jpeg

Ne büyük saygısızlık... Sebebi neydi acaba?

Yaw tesadüfen yüzüne denk gelmiş kasıtlı değil

Van'a konser çok. Gerek yok.

Bunu kınıyorum orda olmama rağmen bu olaydan haberim olmadı çünkü izdiham vardı ve çok arkalardaydım konser çok güzeldi.

bengü'nün sahnesinden sonra gelişen olaylar. faşistçe hareket bunlar.
bengü olay sonrası şu açıklamayı yapmış:
''şu anda hazırladığım ve önümüzdeki günlerde yayımlayacağım albümde bir türkçe şarkı söyleyeceğim ve bu şarkıya bir klip çekeceğim. aramızda bu klibi yayınlayacak yürekli televizyoncular olduğunu biliyorum.. şişe fırlatan arkadaşlara da teşekkürler. biz yaşamımız boyunca türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü savunduk ama türk halkının realitesini kabul etmeyen insanların da kafasından inmeyeceğiz, bu böyle biline.''

Kimsenin Türklükle bir problemi yok orda insanlar seni dinlemeye geliyorlarsa seni Türklüğünle kabul edip benimsedikleri içindir
Sen kalkıpta nufusunun %99 unun Kürt olduğu bir bölgede ne mutlu türküm diyene diyorsan kimse kusura bakmasın bunun altında art niyet aranır çünkü o coğrafyanın etnik kökeni ve ideolojisi belli
Bengü gelmeden önce herşey gayet güzel ve eğlenceliydi niyeti etkinliğe gölge düşürmek ve bölgeyi karalamaktı Bengü dışında gelen bütün sanatçılar Van a ve Van halkına hayran kaldılar bir çoğu daha önce gelmişti zaten bir daha bir daha bir daha geleceklerini dile getirdiler :)

önümüzdeki günlerde yayımlayacağım albümde
Önümüzdeki günlerde albüm yayınlar mı bilmem ama bol bol bazı belediyelerden konser teklifi alıp iyi para kazanır o kesin.

Benim ilk ön görüm Bolu Belediyesi.

Cem Adrian olayına gelince ; Hadsizlik.

Çiçek bulamamışlardır belki.

Videolari izledim 10larca sise firlatiliyor yuhhlanip
Onlarca şişe değil sadece bir tane atılmış ve çok iğrenç bir davranış insanlar aslında atanı yuhluyor dikkatli izlersen o kadar üzüldüm ki bu duruma anlatamam çünkü kimse kimsenin yaptığından sorumlu değildir haketmrmişti bu çirkin davranışı

Popülerliğini iyice yitirmişti yatsın kalksın Van a dua etsin kjkjjjngn

Bengüye fena şişe yağdırmışlar. Yazık bir durum. Kendi ülkemde Ne mutlu Türk'üm diyene demek suç mu. Hain çok.

• Beğen
Tepkiler: Sim
Geri