Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
İzmir’de konser veren Cem adrian hayranlarına”burası çiftleşme yeri değil”saygı duyun..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklısın bacim. Zittirsin gitsin herkes de kendini diva saniyor ya. Mıy mıy da mıy mıy. Kedi eniği gibi.cem adrian konserlerinin en büyük özelliği gerçek bir sessizlik içinde şarkılarını söylemesidir. bunu da birçok konserinde söyler, konuşuluyorsa susturmayı tercih eder, çok yüksek bi ortamsa dinginleştirmeyi, ayin gibi geçiyor konserleri o yüzden. burada çiftleşmeyi de muhtemelen birbirleriyle sohbet eden insanların sesinden dolayı söylemiştir, devamında “sohbet edebileceğiniz o kadar yer var ki” dediği için bu tahmini yapıyorum tabii, öpüşüp koklaşıldığından değildir. cem adrian’ı da 2013-14 civarlarında bırakmadık mı be dostlar? eskiden severdim de artık içim kıyılıyor, yaşlandık zaten bi de böyle cenaze merasimi gibi konserler olunca baygınlık geliyor…
Konserine gittin mi sen Cem Adrian’ınHaklısın bacim. Zittirsin gitsin herkes de kendini diva saniyor ya. Mıy mıy da mıy mıy. Kedi eniği gibi.
Çok severim takdir ederim. Başarılı bir sanatçı. Hiç kaçırmam. Adriana laf edenin müziği geçtim kendisine saygısı yoktur.Konserine gittin mi sen Cem Adrian’ın