Cem Adrian: Burası çiftleşme yeri değil

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İzmir’de konser veren Cem adrian hayranlarına”burası çiftleşme yeri değil”saygı duyun..

umuma açık hiçbir yer çiftleşme yeri değil
katılıyorum

Yerine göre davranmayı, konuşmayı bilmeyen çok sayıda insan var ve ne yazık ki sayıları her geçen gün artıyor.

Geçen de Selda Bağcan metal müziğe bok attı sahnede. Ülkenin aydını da popülist oldu. Lan sana ne millet birbirine mi dayıyor konserde alt dudaktan mı ısırıyor. Ahlak bekçisi misin sen. Çık sahneye göster performansını. Ne olacak yani sen şimdi böyle saçmaladın diye Ümraniye belediyesi konser işi mi verecek sana.

Bir tek Tarkan çıktı valla şu ülkeden enternasyonal popçu. Şimdi şu adam adrea bocelli olsa kaç yazar. Benim gözümde sıfırın altında şu an.

Bu arada seyircilerin ahlaka mugayir hareketleri oldu ise tasvip etmiyorum. Ben başka bişe diyorum ve siz bunu anladınız zaten.

cem adrian konserlerinin en büyük özelliği gerçek bir sessizlik içinde şarkılarını söylemesidir. bunu da birçok konserinde söyler, konuşuluyorsa susturmayı tercih eder, çok yüksek bi ortamsa dinginleştirmeyi, ayin gibi geçiyor konserleri o yüzden. burada çiftleşmeyi de muhtemelen birbirleriyle sohbet eden insanların sesinden dolayı söylemiştir, devamında “sohbet edebileceğiniz o kadar yer var ki” dediği için bu tahmini yapıyorum tabii, öpüşüp koklaşıldığından değildir. cem adrian’ı da 2013-14 civarlarında bırakmadık mı be dostlar? eskiden severdim de artık içim kıyılıyor, yaşlandık zaten bi de böyle cenaze merasimi gibi konserler olunca baygınlık geliyor…

cem adrian konserlerinin en büyük özelliği gerçek bir sessizlik içinde şarkılarını söylemesidir. bunu da birçok konserinde söyler, konuşuluyorsa susturmayı tercih eder, çok yüksek bi ortamsa dinginleştirmeyi, ayin gibi geçiyor konserleri o yüzden. burada çiftleşmeyi de muhtemelen birbirleriyle sohbet eden insanların sesinden dolayı söylemiştir, devamında “sohbet edebileceğiniz o kadar yer var ki” dediği için bu tahmini yapıyorum tabii, öpüşüp koklaşıldığından değildir. cem adrian’ı da 2013-14 civarlarında bırakmadık mı be dostlar? eskiden severdim de artık içim kıyılıyor, yaşlandık zaten bi de böyle cenaze merasimi gibi konserler olunca baygınlık geliyor…
Haklısın bacim. Zittirsin gitsin herkes de kendini diva saniyor ya. Mıy mıy da mıy mıy. Kedi eniği gibi.

ortak alan, ortak çiftleşme

#çiftleşmemesaygıduy

Cem adrianın konserine gitmeden sevişemiyorum nedense aksi taktirde tad vermiyor

Twitter ahalisi yine fosilleşmiş videoları ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyor.Video 2017 yılına ait bakalım 2024 de hangi başlıkla paylasacaklar. Ahabahaba

aman orada sevişme, burada öpüşme, şurada çiftleşme..... napsın bu insanlar ya NAPSIN!.......

seyircisiyle iletişimi aşırı problemli olan bir adam bu. kesin günlük hayatında da böyledir. olur olmadık şeylere anlam yükleyerek "saygı bekliyorum" kisvesi altında egolarını tatmin ediyor herhalde. bir kere beyoğlu jolly joker'de konserine gitme gafletine düştük, millet şarkı bitince "sarı gelin" tezahüratı yapıyor, ki bir konserde olabilecek en normal şeydir herhalde seyircinin popüler parçayı istemesi, tuttu insanları fırçaladı "burada başından beri benim yanımda olan insanlar var, onlarla kendi parçalarımı okuduktan sonra sarı gelin söyleyeceğim, saygı gösterin" diye. oha? güzel güzel de söylemedi, bildiğin fırçaladı. millet de haliyle yay gibi gerildi. madem seni çok seven ve tam istediğin gibi olan kitlenle mutlusun, al o zaman sadece o 100 kişiye konser ver. millet hem para verecek hem de senden fırça mı yiyecek?

Hayır Cem’in şarkıları da libido yükselten şarkılar değil ki… sklnsk

Bir sanatcı konserinde seyircisini bu şekilde uyarmak zorunda kalıyorsa durum vahim demek ki... Kim bilir nelere şahit oldun sarı gelin okurken..............

kendi klibinde mastürbasyon sahnesi oynattıran adam mı söylemiş bunları ? çok ilginç ne yapıyordu anasını satayım bu gençler kızı kucakta mı hoplatıp zıplatıyordu ne kadar ileriye gidebilirler ? en fazla öpüşmüşlerdir. bu vatandaş gay değil mi ? erkek erkeğe öpüşselerdi hiç rahatsız olmazdı ama muhtemelen. suç sende değil cemcim, senin leş gibi sesin için konsere giden insanlarda o yüzden istediğin gibi istediğin üslup ile onlara seslenebilirsin.

Geri