Cellular Line CELLULARLINE Eclipse

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü

arkadaşlar bu marka kablosuz kulaklığım var Cellular Line CELLULARLINE Eclipse
bugün kazala yer düştü bir tarafı garntisiz varsa tek tarafı değişim olur...

Cellularline CELLULARLINE Eclipse Üretici Garantisi tek tarafı değişim olur mu sorun yanit verbilirsiniz lüften

cellurine celallenme eclipse üretici garantisini ara onlar bilir

Ha siz bize danışmıştınız ve bu markadan aldınız. Ama sağlamlık açısından Anker demiştim ben.
2. Kattan düşürdüm sapsağlam bulduğum gibi düştüğü yerde hizmet vermeye devam ediyordu. Hala kullanırım, çok başarılı.
Bu gibi durumlarda satış sonrası destek çok önemli.

Binottabi: son cümlemde kendimi @Lefty gibi hissettim, tuhaf.

Ha siz bize danışmıştınız ve bu markadan aldınız. Ama sağlamlık açısından Anker demiştim ben.
2. Kattan düşürdüm sapsağlam bulduğum gibi düştüğü yerde hizmet vermeye devam ediyordu. Hala kullanırım, çok başarılı.
Bu gibi durumlarda satış sonrası destek çok önemli.

Binottabi: son cümlemde kendimi @Lefty gibi hissettim, tuhaf.
destek derken teknosa aldım oradaki çocuklar bunu al bu iyidir dediler o için aldım.

destek derken teknosa aldım oradaki çocuklar bunu al bu iyidir dediler o için aldım.
E tamam işte oraya götürün iade etmeye çalışın. Yere düştüğü için kullanıcı hatası diyeceklerdir ama biraz mağduriyet işe yarayabilir. Ağlamayan bebeğe meme vermezler. Emzik te olabilir bilemedim şimdi.

E tamam işte oraya götürün iade etmeye çalışın. Yere düştüğü için kullanıcı hatası diyeceklerdir ama biraz mağduriyet işe yarayabilir. Ağlamayan bebeğe meme vermezler. Emzik te olabilir bilemedim şimdi.
düştü demez sem değiştirlerim

Sen git funda değişim olmazsa biz o firmayı boykot ederiz forumca olmadi özgür özel gibi il il gezer miting düzenleriz

tamam başla o zamana

Geri