-
-
-
-
-
Cay'da mi icmeyek, Caysiz olmaz. Cay muhabbet yaparmis...
Grunce Odunlar aklima geldi, Odunum, Odunsun, Odunlar, Odunuz, Odunsunuz boyle miydi fiiller?...
Of Off buram buram memleket kokuyor... Gecen seneden ben koyumu ozledim!
Boyle iste, gecen hafta kavurucu Agustos sicaklarina inat, Yag yagmur yag ki bereketin girsin ocaklarimiza....
Uzaktan fena gorunmuyor demi, By Farah...En cokta bundan dolayi seviyorum bu meslegi, Allahin dilemesiyle yerden bitiriyorsun kocaman evi.
Eee erkeklerin barakasi boyle, Allahtan yine bizimkiler temiz hi. Bir biz subantiyla barakanin duvarina plan asariz ayikss .p
Hani herkes birseye biter, ozlem duyar sever ya bende bunlarabitiyorum iste...
Santiye demek Can demek benim icin Nefes almanin diger manasi.
Bu arsaya ruhsat izni almak icin 3 ay ugrastim. Sebeb belli degil mi?...
Bu da benim rahmetli, cok ozledim...
Bizim burada, ikinci dunya savasindan kalma 14 temmuz'da yol kapatilir, belediye baskani bunun balkonundan konusma yapar...
Grunce Odunlar aklima geldi, Odunum, Odunsun, Odunlar, Odunuz, Odunsunuz boyle miydi fiiller?...
Of Off buram buram memleket kokuyor... Gecen seneden ben koyumu ozledim!
Boyle iste, gecen hafta kavurucu Agustos sicaklarina inat, Yag yagmur yag ki bereketin girsin ocaklarimiza....
Uzaktan fena gorunmuyor demi, By Farah...En cokta bundan dolayi seviyorum bu meslegi, Allahin dilemesiyle yerden bitiriyorsun kocaman evi.
Eee erkeklerin barakasi boyle, Allahtan yine bizimkiler temiz hi. Bir biz subantiyla barakanin duvarina plan asariz ayikss .p
Hani herkes birseye biter, ozlem duyar sever ya bende bunlarabitiyorum iste...
Santiye demek Can demek benim icin Nefes almanin diger manasi.
Bu arsaya ruhsat izni almak icin 3 ay ugrastim. Sebeb belli degil mi?...
Bu da benim rahmetli, cok ozledim...
Bizim burada, ikinci dunya savasindan kalma 14 temmuz'da yol kapatilir, belediye baskani bunun balkonundan konusma yapar...