Çekiyorum 2015

Konu sahibi son olarak 2416 gün önce görüldü
Tour Eiffel, Paris

2qs71o9.jpg

Disneyland® Paris

14cxuna.jpg

Efes | Ephesus - Selçuk

33b2zc3.jpg

Kemalpaşa / Ulucak

bgskn8.jpg

Eskici, Kahveci, Gazozcu : Münire / Alsancak

rarg2t.jpg

Anadolu Ateşi/Anatolian Fire - Aşık Veysel Rekreasyon Alanı

somk5g.jpg

10 parmağında 2 marifet (muhasebe, fotoğraf) maşallah maşallah tü tü tü

Deniz i ilk tanıdığım günlerden buyana bende bıraktığı en büyük hayranlık görsel seçimleri ve bunları harmanlayıp bir araya getirişinin muazzamlığı..
Makyajı da giyim uyumu da bu estetik seçiciliğinin ürünüdür.

Kusurlar:

1. Kare alkol etkisinde gibi :T:
2. Kare daha büyük bir fotoğraftan kırpılmış gibi açının dar olduğu durumlarda böyle yapıların bi kısımları seçilmemeli kanımca, ayrıca duffy duck maketi görmeden Disneyland fotoğrafı gördüm demem ben .p

diğer kareler kusursuz, bi ara kürdanı ters çevirip yazısız mı alsaydın dedim de oda bardağın altında ki yazıyı da kaldıramayacağını düşününce vazgeçtim :umursama:

Ellerine sağlık Deniz
Muhteşemsin yine (=

Harika ve çok başarılı canım:tatlı:

Harika olmus : ))

Gezen insanlari cok severim .p

Paris bana hic cekici gelmedi simdiye kadar, bu fotograflardan sonra bir "acaba?" olustu zihnimde : ))

Bunlari sen cekmissen eger mukemmeller.

10 parmağında 2 marifet (muhasebe, fotoğraf) maşallah maşallah tü tü tü

Deniz i ilk tanıdığım günlerden buyana bende bıraktığı en büyük hayranlık görsel seçimleri ve bunları harmanlayıp bir araya getirişinin muazzamlığı..
Makyajı da giyim uyumu da bu estetik seçiciliğinin ürünüdür.

Kusurlar:

1. Kare alkol etkisinde gibi :T:
2. Kare daha büyük bir fotoğraftan kırpılmış gibi açının dar olduğu durumlarda böyle yapıların bi kısımları seçilmemeli kanımca, ayrıca duffy duck maketi görmeden Disneyland fotoğrafı gördüm demem ben .p

diğer kareler kusursuz, bi ara kürdanı ters çevirip yazısız mı alsaydın dedim de oda bardağın altında ki yazıyı da kaldıramayacağını düşününce vazgeçtim :umursama:

Ellerine sağlık Deniz
Muhteşemsin yine (=

Yine asıl döktürüp beni utandıran sensin ecLipse :cicek:
Estetik seçiciliğim tabiki sıfır ayrıca siz ona bakmayın beni abartıyor :p
1. Orada gayet ayıktım eğer bir sarhoşluk var ise oda gördüğüm şehrin güzelliğinden canım benim :trip:
2. Fotoğraf orjinalinde daha büyük, lakin böylesi daha hoş geldi gözüme :trip: Ayrıca sen onun orjinalini kesin görmüşsündür, bilmişliğinden değil :p

Cok gezdigin icin kiskaniyorum:T:

Hep derim gel benimle diye Mathilda :dyg:

Harika ve çok başarılı canım:tatlı:

Teşekkür ederim :öp: KaraBiber

Harika olmus : ))

Gezen insanlari cok severim .p

Paris bana hic cekici gelmedi simdiye kadar, bu fotograflardan sonra bir "acaba?" olustu zihnimde : ))

"Acaba" kalmasın, bence kesinlikle bir şans ver. Güzel değil, çok fazla fazla güzel :) Shinigami
Teşekkür ederim :a:

Bunlari sen cekmissen eger mukemmeller.

Ben çektim, ben çektim en çok ben çektim :p Teşekkür ederim :a: Classiic

Paris'e gitmeyi ve eyfel kulesinden çevreyi izlemek hedeflerim arasında, Çekimler şahane..

Geri