Çekiyom, bi dk.

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çekimler
Süper olmus kahvaltin ellerine saglik. (:

Arada yapıyorum öyle (:

Afiyet olsun. :cici:
Şu tabağın kenarında ki hamur işini merak ettim ne o börek felan mı ?

Yok omlet o. Senede 1 kez falan yaparım çokk canım isterse içindekilerden farklı gelmiş olabilir. :cici:

çok merak ettiğim bir kitap ama daha bir türlü erişemedim.

Güzel ve akıcı ama ben yarım bıraktım çünkü film tadında olmuş tamamen kendini vermek gerekiyor o yüzden ben sonraya erteledim ama tavsiye ederim okuduğum kadarıyla bile :cici:

Katre-i Matem
Gözlerim de problem var sanırım . Tantuniye benzettim ben . Sabah sabah tantuni mi yiyiyor dedim kendi kendime :D

Tantuni resmide vardı aslında ama silmişim :dusun: Yersem atıcam buraya ki buradakiler sabahta yiyor onu :hihi:

Yorum yapıyorum bi dk.
Ben bu yaşıma kadar öyle kahvaltı hazırladığımı bilmem çünkü kahvaltı yapmam.
Sonra o erikleri kendine müslüman tek başına yedin dimi?
Sonra o ağaçlara nasıl kıydılar da kestiler,lahana ekecek başka yer yokmuymuş ? :(
Sonra bende kitaplığımı düzenlemeliyim.Zira son günlerde aradığım kitapları bulamıyorum.Sendeki kitaplar bendeki kitaplar ayrıca hıh..

Bende böyle fotoğraf çekmek istiyorum hep ama sonra isteğim kaçıyor.
Sen çekmeye devam et burda paylaş bende bakayım.

Yorum yapıyorum bi dk.
Ben bu yaşıma kadar öyle kahvaltı hazırladığımı bilmem çünkü kahvaltı yapmam.
Sonra o erikleri kendine müslüman tek başına yedin dimi?
Sonra o ağaçlara nasıl kıydılar da kestiler,lahana ekecek başka yer yokmuymuş ? :(
Sonra bende kitaplığımı düzenlemeliyim.Zira son günlerde aradığım kitapları bulamıyorum.Sendeki kitaplar bendeki kitaplar ayrıca hıh..

Bende böyle fotoğraf çekmek istiyorum hep ama sonra isteğim kaçıyor.
Sen çekmeye devam et burda paylaş bende bakayım.

Cevap veriyom bi dk.
Bende kahvaltı yapmam da hava güzelse uykumuda almışsam sağımdan kalkmışsam erguvan kokularınıda duymuşsam yaparım arada öyle küçük çılgılıklar :kiki:
Yok valla evdekilerle yedik, ben fazla yiyemiyorum dişlerim kamaşıyo :/
Sabah yerli yerindeydi hepsi akşam iş dönüşü baktım bomboş severdim o ağaçları :(
Benimde kitaplığımı yeniden düzenlemem lazım bunu yaz başında çekmiştim baya doldu 2. bir kitaplık yaptırmam lazım :dusun: Evet farkettim okuma zevkimiz benziyor birbirine :cici:

Sende çek hep benmi çekcem Allah çektirmesin :hihi:

eg0b.jpg

vzl6.jpg

vaxt.jpg

Daktilo değil o nokta vuruşlu yazıcı :p Ama daktilomda vardır hani liseden kalma :kiki:

Ovv ben bu resimleri daha yeni goruyoruum.
O eriklerden nasil canim çekti anlatamam! :(
Afiyet bal seker olsun. :*
Resimlerin hepsi çok guzel. (:

Geri