Angela
Üye
-
-
-
-
Bu kitabı yazmamızdaki ana amaç; Çekirdek İnanç / Bilinçaltı Temizliği Çalışması yaptıranlara bir eğitim kitabı, profesyoneller için bir kaynak, profesyonel olmayanlar için ise; kendini tanımak, kişisel ve aile ilişkilerini daha iyi anlamak ve anlamlandırmak için bir rehber olmasıdır.
Bu kitap, hem değişim yolunda ilerleyenlere arkadaş, hem bu yola yeni başlamaya niyet edenlere adım atma gücü verecek rehber niteliğindedir.
Neden her şey doğru gibi gözükse de bir şeyler bir türlü olmaz?
Neden bir girişimci her şeyi doğru yapmasına rağmen örneğin çok iyi bir yerde muhteşem yemekleri çok iyi fiyatlarla veren bir restoran açsa bile müşterileri az olur da tam yanında bulamaç gibi yemekleri olan bir çok şeyi görünürde yanlış yapan restoran tıklım tıklım dolu olur?
Neden herkese iyiliği dokunan elinden geldikçe herkese yardım eden kişinin bolluğu bereketi kesilir?
Veren el alan elden üstündür denmemiş mi?
Neden aşırı uyumlu iyi olan erkek karşı cins tarafında sadece arkadaş olarak görülür?
Kadınlarda bir gariplik mi var? İyi doğru dürüst kişileri seçmiyorlar mı?
Neden en kontrolcü kişilerin başına hiç olmayacak şeyler gelir?
Oldukça zeki olan bir çocuk boğaziçi üniversitesini bitirip üzerine Harvard masteri yapip nasıl 10 yıl işsiz kalabilir.
Bütün bildiklerimizi şöyle bir gözden geçirmenin vakti gelmedi mi sizce ?
Çekirdek inanç sayesinde bu bildiklerinizle iş hayatına ilişkilerinize arkadaşlarınıza bambaşka bir açıdan bakacaksınız.
Bu kitap, hem değişim yolunda ilerleyenlere arkadaş, hem bu yola yeni başlamaya niyet edenlere adım atma gücü verecek rehber niteliğindedir.
Neden her şey doğru gibi gözükse de bir şeyler bir türlü olmaz?
Neden bir girişimci her şeyi doğru yapmasına rağmen örneğin çok iyi bir yerde muhteşem yemekleri çok iyi fiyatlarla veren bir restoran açsa bile müşterileri az olur da tam yanında bulamaç gibi yemekleri olan bir çok şeyi görünürde yanlış yapan restoran tıklım tıklım dolu olur?
Neden herkese iyiliği dokunan elinden geldikçe herkese yardım eden kişinin bolluğu bereketi kesilir?
Veren el alan elden üstündür denmemiş mi?
Neden aşırı uyumlu iyi olan erkek karşı cins tarafında sadece arkadaş olarak görülür?
Kadınlarda bir gariplik mi var? İyi doğru dürüst kişileri seçmiyorlar mı?
Neden en kontrolcü kişilerin başına hiç olmayacak şeyler gelir?
Oldukça zeki olan bir çocuk boğaziçi üniversitesini bitirip üzerine Harvard masteri yapip nasıl 10 yıl işsiz kalabilir.
Bütün bildiklerimizi şöyle bir gözden geçirmenin vakti gelmedi mi sizce ?
Çekirdek inanç sayesinde bu bildiklerinizle iş hayatına ilişkilerinize arkadaşlarınıza bambaşka bir açıdan bakacaksınız.