Çekirdek Çıtlatmak

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Film dizi izlerken dedikodu yapılırken en çok yenen kuruyemiş..

Yaglıdır sivilce yapar..

başlandı mı bitene kadar bırakılamaz:D

Bir çıtla başlar herşey ,delisi tutar..Tuzlusu yediğin zaman dudağını hissetmezsin ,ama yemeye devam edersin.Güzeldir ailece çıtlatırız.

yedikçe yersin,yedikçe yersin..sonra yediğine pişman olursun..ama olsa yine yersin..:zuha:

en zararsız stres atma yöntemi

"bunada başlandımı bırakılmıyor" cümlesine rağmen başlanan o haz ve tuz dolu eylem

zaman geçirmenin,dudak şişirmenin ve stres atmanın en iyi yolu hele ki yanında sıcak çay varsa,artık yok demektir çünkü çekirdek yerken çaya sıra asla gelmez,buz gibi olur

önce iradenin ortada olduğu bir eylemken, sonraları çekirdek tarafından insan iradesi ele geçirilir ve nihayet "alın nen şunu başımdan" diye yalvarılır :D :D yoksa bırakılacak gibi değildir kendim 2 paket yediğimden biliyorum teyzem kusacağım yeteeerr nen çit çit çit bitmedi der :D

dünyanın en gelişmiş ve en hızlı otomobillerini bile izlerken elimizdeyse bence fena esir alıyor bizi

-Eldeki mevcut miktar tükenmediği müddetçe sonu gelmeyen eylem :honk:

*Kavga izlerken,dedikodu yaparken yanında süper gider :kiki:

*Sivilce yaptığına inanılır,ancak alakası yoktur.

Bende takıntı başladım mı bitirmeden bırakamiyorum :/

Hastalık gibi birsey bu.
Annemle dizi izlerken çok yapiyoruz bitene kadar birakmam o cigdemleri :p

dilin dudağın şişene kadar çitletirsin .bazen yeter diyip atıyorum bi kenara :p

Allah korusun çekirdekten eroyin gibi melet yaa bağımlılık yapıyorsun bırakamıyorsun torbanın dibini görmeden :)

6-ay-sonra-giyilen-montun-cebindeki-%C3%A7ekirdekler_176757.jpg

hahahh.xd

Yaz akşamları parkta ve sahilde sıkça yaptığımız aktivite az tuzlu ve tadım marka olandan başka yenilmesi tavsiye edilmez paketin dibini görmeden sonlandırılmaz..

direk yağ grubudur o yüzden zayıflama diyetlerinden kesinlikle yasaklanır.ama içerisinde e vit oldugu için kilo problemleri olmayan insanların miktarınca tüketmesi(bir avuçtan fazla olmamak kaidesiyle)vucuda faydalı olan bir eylemdir.çok mu bilimsel oldum yahu:)

Bol tuzlu yerim ve iyi halt ederim
Sigaradan sonra en sevdiğim bağımlılığım ama.

Kardeşimle her gece yaparız, ne kilo aldırmıştır ne sivilce yapmıştır :D

Geri