Çekingen erkek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kızın gözlerine bakamaz hep kaçırır hatta kızın elini tutmaz ona göre bunlar için daha erkendir..Bazı kızlar çekingen sever..

Gecen gün sokakta bir çift görmüştüm kız çocuğun üstüne atlayacaktı nerdeyse ve yapıştı dudağına
çocuk utancından kıpkırmızı kesildi ve kıza bir bağırdı
Konuyu görünce o geldi aklıma

ben sevmem cekingen erkekleri, ben zaten utangac biriyim ben ona bakmayayim o da bana bakmasin boyle omur mu geciricez :benmi: ben sevdigimi soylemeyeyim o soylemesin, ben goruse gitmeyeyim o utansin gelmesin. nasil yurur ki :benmi:

Fazla çekingenide iyi değil en azından konuşsun yanınızda yoksa sizde kasılıyorsunuz bu sefer.:T:

biz sevdiğimizin gözlerine bakmaya kıyamazken, Millet öpüşmeyi AŞK sanıyor. :kabadayı:

Bende de var az çekingenlik ama konuşurum bol bol boşta olsa :D

Kırmızı nin yorumu okuduktan sonra ben şok. Öylesi neden sevgili yapar ki kkendine. En masum kızı bile tavırları yüzünden mahcup ederler

Çekingenlik mizaç ve kendine güvensizlikle alakalı.

Bana gelirsek rahatımdır ama geniş bir adam değilim

Sırf hoşlandığım kızın gözünün içine bakamıyorum diye ne fırsatlar kaçırdım bir ben bilirim :( Gözümün içine yiyecek gibi bakan o kadar kız olmuşken hem de :/

Gozu disarda degildir onun

C-707 cihazımdan gönderildi

Her şeyin kararinda olmasi iyidir

Bir süre sonra onu açacak biri illaki çıkacak sonra nefret edilecek bi tipe dönüşeek belli bir yaştan sonra çekingen erkek bile tehlikelidir

bakıcaksın'da tutucaksında, opeceksinde :) ama hersey yerine gore, kendine guven en onemlisi

Açılınca fırtınalar estirecek olan tehlikeli modeldir x)

Açılınca fırtınalar estirecek olan tehlikeli modeldir x)

Abi bunların açılması eski koministin kapitalist olması ya da sonradan dinden dönmüş imama benzer..

Biriktirilmiş bastırılmış duygular kabak çiçeği gibi hangi kızda patlar bilemem artık ;)

Geri