Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsini mi maşallah (: çıkar mı sence..
görseldekileri aldım işte, bazıları tükenmişti.Hepsini mi (:
33,5 hangi sigara ?yahu bunların hepsi 50,5 lira tuttu neden girilmesin? 33,5 lira sigaraya veriyorum, bence makul.
donanımhaber'i takip ediyorsan son zamanlarda yapılan çekilişlerin durumunu bilirsin. dışarıdan birilerine vermiyorlar o hediyeleri. 50 lira bir şey değil eğlence niyetine olabilir de ben şahsen bir paket sigarayı tercih ederim.yahu bunların hepsi 50,5 lira tuttu neden girilmesin? 33,5 lira sigaraya veriyorum, bence makul.
Ya illa ki misal bende 3 tane felan aldım çıkacak mı yok (: başlı basinva zaten mutlak bişey dönerdonanımhaber'i takip ediyorsan son zamanlarda yapılan çekilişlerin durumunu bilirsin. dışarıdan birilerine vermiyorlar o hediyeleri. 50 lira bir şey değil eğlence niyetine olabilir de ben şahsen bir paket sigarayı tercih ederim.
Bilet alinca zaten adamlar sattigi urunun fiyatinin kac katini geri alacak. Birilerini zengin ederken fakirlesmeyi hic sevmem… oynamayin boyle seyler.
Bende öyle dedim ztnBilet alinca zaten adamlar sattigi urunun fiyatinin kac katini geri alacak. Birilerini zengin ederken fakirlesmeyi hic sevmem… oynamayin boyle seyler.
Plesk'e katılıyorum.yahu bunların hepsi 50,5 lira tuttu neden girilmesin? 33,5 lira sigaraya veriyorum, bence makul.