Çekik Gözlü Olmanın Sebebi Nedir?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Bunun sebebini açıklayacak olursak;
Göz yapısı dünyadaki tüm insanlarda aynıdır.Çekik gözlü olmanın sebebi göz kapaklarıdır.Çekik gözlü olan ırklarda göz kapağının 2. kıvrımı gözün üstüne doğru daha çok inmiştir.Gözün üstüne daha çok inen göz kapağı gözün daha dar görünmesine neden olmaktadır.

Aslında bu kıvrım kış mevsiminin soğuk geçtiği ve kar tabakasının yoğun olduğu yerde işe yaramaktadır.Kar tabakasından insanın gözüne kamaştıran bir ışık gelmektedir.Bu kıvrım sayesinde o ışıktan korunulur.Yani göz kapağındaki 2. kıvrım kar gözlüğü görevini yapar.

Ama çekik gözlü bazı insanların yaşadıkları yerlerde kar yağmıyor diyecek olursanız; tarihte bilindiği gibi bu insanların ataları son buzul çağla birlikte Asyanın kar ve buzlu bölgesi Sibirya dan daha sıcak olan güneye ve şuan yaşadıkları bölgelere göç etmişlerdir.

İnsan vücudu doğal olarak iklime ayak uydurmuştur.Aynı zamanda çekik gözlü insanların burunlarıda küçüktür.Burun delikleri ise solunan havanın ciğerlere gidene kadar ısınması için dardır.Soğuktan dolayı ciltleri yağlı yapıya bürünmüştür.Aynı zamanda bu kişilerin burunları rüzgarın olumsuz etkisinden fazla etkilenmemesi için diğer insanlara göre daha küçüktür.

Konuyu genelleyecek olursak insan vücudu yaşadığı iklim şartlarına göre uyum sağlamaktadır.Kimisi esmer tenli olurken kimisi kumral olabilmektedir.Ve daha bir çok örnek verilebilir.Bazı insanların çekik gözlü olmasının nedenide karşılaşılan iklimdir.

çekik gözlü erkekler çok hoş oluyor bakınız;
130382451921.jpg

986649_image2_1.jpg

yoochun-2.jpg

s_Lee_Min-Ho39.jpg

minho.jpg

A moment to remembers filmini izlediğimde bende çekik gözlü erkeklerin hoş olduğuna inandım :D:D

A moment to remembers filmini izlediğimde bende çekik gözlü erkeklerin hoş olduğuna inandım :D:D

ehehehe :D aynı fikirdeyim hem çok çekiciler hem çok hoşlar hemde taş gibiler :D :haha::haha::haha::haha:

Beni bunlardan birine versinler neeee ooluuuuurrrrr. :dyg:
Hem onlarda duyduğum kadarı ile iri gözlülerden hoşlanıyorlarmış benimkilerde kocaman işte daha ne. :D
Konu için teşekkürler.

Beni bunlardan birine versinler neeee ooluuuuurrrrr. :dyg:
Hem onlarda duyduğum kadarı ile iri gözlülerden hoşlanıyorlarmış benimkilerde kocaman işte daha ne. :D
Konu için teşekkürler.

he ya değil mi bende öyle düşünüyorum :D ALLAH kalbimize göre bir çekik gözlü versin bize amin :D

he ya değil mi bende öyle düşünüyorum :D ALLAH kalbimize göre bir çekik gözlü versin bize amin :D
Amiiiiiiiin. :p Anneme hep diyorum sana Kore'den damat getireceğim diye.
Kaçsak mı oraya ne yapsak ki biz. :cici:
Çok çok tatlılar ki ouy. :dyg:

Amiiiiiiiin. :p Anneme hep diyorum sana Kore'den damat getireceğim diye.
Kaçsak mı oraya ne yapsak ki biz. :cici:
Çok çok tatlılar ki ouy. :dyg:

bende hep derim Türk bitti de korelisi mi kaldı der :F
kaçalım bence de xD evet çok çok tatlılar tam titipm ama işte Türkiye de değiller o da ayrı bir şey :(

bende hep derim Türk bitti de korelisi mi kaldı der :F
kaçalım bence de xD evet çok çok tatlılar tam titipm ama işte Türkiye de değiller o da ayrı bir şey :(
Neyse ki benim annemde beğeniyor onları. :cici:
Bunun hakkında başbakana bir mektup yazmak istiyorum Kore'deki ünlüleri ülkemizde görmek isterim diye. :icon_yuhuu:
İmzamı toplasak ne yapsak. :D

Neyse ki benim annemde beğeniyor onları. :cici:
Bunun hakkında başbakana bir mektup yazmak istiyorum Kore'deki ünlüleri ülkemizde görmek isterim diye. :icon_yuhuu:
İmzamı toplasak ne yapsak. :D

benim annemde begeniyor dizileri filan birlikte izliyoruz :D ama işte Türk erkegin de ısrarcı :D Yoksa kim bum ve kim hyun joong'a bayılır :D music bank geliyor 7 eylülde :)
Music Bank 2013 Turkey | Facebook ısrarla super junior u bekliyorum ben olmadı bigbang de olur gidemesem bile ülkemi görmelerini çok istiyorum :)

Subliminal mesaj olarak evrimi içeriyo bu yazı.Bazıları çok kızabilir buna :p
Ayrınca Türk erkeklerinin suyu mu çıktı
[MENTION]@Tatlı[/USER] :p

Subliminal mesaj olarak evrimi içeriyo bu yazı.Bazıları çok kızabilir buna :p
Ayrınca Türk erkeklerinin suyu mu çıktı @Tatlı:p

ALLAHtan sen söylemesen biz onun ne amaçlı bir konu oldugunu çözemicektik :D kızmadık sadece konuyu okuduk ve farkındayız konunun :) valla çıkmadı ama benim tipim erkek öyle :) nasıl bazıları sarışın sever bazıları esmer bende çekik gözlü erkeklerden hoşlanıyorum :) Buna benzeyen bir erkek bulursam ve Türkse neden olmasın ondanda hoşlanırım :D

130382451921.jpg

benim annemde begeniyor dizileri filan birlikte izliyoruz :D ama işte Türk erkegin de ısrarcı :D Yoksa kim bum ve kim hyun joong'a bayılır :D music bank geliyor 7 eylülde :)
Music Bank 2013 Turkey | Facebook ısrarla super junior u bekliyorum ben olmadı bigbang de olur gidemesem bile ülkemi görmelerini çok istiyorum :)
Bizde hep birlikte izleriz annemle. :p Benim ki evlende ne olursa olsun modunda. :zuha:
Bende bayılıyorum onlara, ayılamıyorumda. Gelsin ama gitmesin ya da benide alıp götürsünler ne olur ki.
Konsere gitmeye çalışacağım büyük ihtimalle İstanbul'da olursamda giderim, kaçar mı? kaçmaz. :dyg:

Bizde hep birlikte izleriz annemle. :p Benim ki evlende ne olursa olsun modunda. :zuha:
Bende bayılıyorum onlara, ayılamıyorumda. Gelsin ama gitmesin ya da benide alıp götürsünler ne olur ki.
Konsere gitmeye çalışacağım büyük ihtimalle İstanbul'da olursamda giderim, kaçar mı? kaçmaz. :dyg:

evet kaçmaz ama gidebilir miyim tam kestiremiyorum tamda dogum günümde olacak harika olacak gidebilirsem en güzel dogum günüm olur :D

ALLAHtan sen söylemesen biz onun ne amaçlı bir konu oldugunu çözemicektik :D kızmadık sadece konuyu okuduk ve farkındayız konunun :) valla çıkmadı ama benim tipim erkek öyle :) nasıl bazıları sarışın sever bazıları esmer bende çekik gözlü erkeklerden hoşlanıyorum :) Buna benzeyen bir erkek bulursam ve Türkse neden olmasın ondanda hoşlanırım :D

130382451921.jpg
Ben bundan daha yakışılıyım :p

evet kaçmaz ama gidebilir miyim tam kestiremiyorum tamda dogum günümde olacak harika olacak gidebilirsem en güzel dogum günüm olur :D
Birikte gidelim. :p Alayım biletleri, hem sana doğum günü suprizi olur bak. :kiki:
Ne kadar düşünceliyim. :p Birlikte çıldırırız. :D

Birikte gidelim. :p Alayım biletleri, hem sana doğum günü suprizi olur bak. :kiki:
Ne kadar düşünceliyim. :p Birlikte çıldırırız. :D

süper olur bilet almak değilde sorun o güne bir şeylerin çıkması gidememek :) genelde böyle konularda çok şanssızım :)

süper olur bilet almak değilde sorun o güne bir şeylerin çıkması gidememek :) genelde böyle konularda çok şanssızım :)
İnşallah sorun çıkmazda gidebiliriz ikimizde ben görmek çok isterim. :p
Ben sana şansımdan azıcık vereyim. :D
Ayrıca Gölge tabiiki Türk erkeklerinin suyu çıkmadı ama çekik gözlü bir sevgilim olsun isterdim ne yalan söyleyeyim.

Geri