Çekiçi kim buldu?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Çekici kimin icat ettiğine dair bir kayıt yoktur. Bu basit aletin geçmişi muhtemelen taş devrine kadar uzanmaktadır. İlk insanların çekiç aletini taştan yaptığı bilinmektedir. Demir ve Tuç çağından sonra modern çekiçlere doğru yol alınmıştır.

maydole.jpg

Çivi sökebilen bir tarafı çakma işleri için diğer ucu ise sökme işleri için kullanılan çatallı “Claw Hammer” çekiç Romalılar tarafından keşfedildi, ancak modern eşdeğer (adze-göz çekiç) 1840 yılında Amerikan demirci David Maydole tarafından icat edildi.

Claw Hammer:
20oz%20560g%20Claw%20Hammer%20Lightweight%20Fiberglass%20Smooth%20Face%20Nail%20Puller%20%281%29-1024x768_0.jpg

Son düzenleme:
Vur capayi capayi
Vur kazmayi kazmayi
Yar basina baglamis oyali da ipek yazmayi

On 1000 sene önce.
Neolithikum.

Valla yine mit ve dinlerin arasindaki baga deyinmeden edemiyecegim.
Tubel Cain ve Hephaistos baglami.
Tubel cain masonlukta önemli bir semboldür.
Bir deeee Nuh tufaninda yok olmus cani kabilenin lideridir cünkümsü cekic ile birlikte silah tüccarligina da baslamislar fitne fucur almis basini götürmüs falan filan.
Masonlar halen fitne fecur pesinde.
Bazi seyler hic degismiyor efendime sölim.

çekişçi bulmuş
benim evde çekiş bile var

Göbeklitepe inşa edilirken Urfali bir taş yontar tarafından ilk çekiç olan taş çekiç icat edilmiştir.

Gereksiz bilgilerde bugün

Biri Çekiç, diğeri (çivi sökebilen) Keser.

Bu bilgi neyime yarayacak, flörtü etkilemek için denilse, çekici kim bulmuş biliyor musun david maydole... yok gereksiz bir bilgi olduğuna karar verdim ilgi çekici değil...

'çok çekicisin david maydole misin mübarek ' bu olabilir...

yaza yaza ezberledim adamı daha da unutmam

Geri