Myself
Gümüş Üye
-
-
-
-
gece yürüyüşünden kalan.. şebelek.. ağzını yüzünü gözünü dilini burnunu yediğim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
harika yaaaaaaaaaaa....
muthis bi guzel gercekden masallah..benim kopeklere olan askim.kucuklugumden geliyor..ebemin 2 tane vardi sivas kangali..pinco ve tomas..tomasa az benziyor ikiside öldubirgun bahceli evim olsun ahtim var kesin alacagim
dostlugunuz daim olsun hep foto isterim vallahi![]()
Myself vakit ayirip detayli ve guzel yorumun icin tesekkur ederim.. maleseg haklisin heryer beton degilmi cogu yerde..burda yesillik doga evet dogru...param cok olsun oyle ev :p
cok sansli bir guzellik sizin gibi sahiplenen ve hak ettigi sevgiyi veren bir yuvada... kutluyorum sizi
amerikadan bas ediyorssn cokda ahamli sahamli degil ve an az 250$ve yukarisi..annemler evi 15 sene once 150$bine almisti simdi degeri 300den fazlamerak ettim sayın sezen otaraflarda bahsi geçen , bahçeli ev şimdi almaya kalksak nedir , 300 bin usd , kadar varmı aşasımı yukarsımı .p çok para dediniz sorma gereksinimi duydum meraktan..
amerikadan bas ediyorssn cokda ahamli sahamli degil ve an az 250$ve yukarisi..annemler evi 15 sene once 150$bine almisti simdi degeri 300den fazla
ben avrupaya sizdim ortalama 150bin_den... apartmanda idare ediyom:dyg:
haklisin ..olsun ya evimiz var sukur yukseginde gozumuz yok dimi :ppppo kadar da pahalı değilmiş , bende siz cok pahalı diyince epeyce fazla sanmıştım..
hani türkiye standartlarıyla hemen hemen aynı dile gelen rakamlar sadece fark olan , türkiyede türk lirası orada ise usd üzerinden olması..
apartman mapartman efendim başınızı sokacak bir yer varsa sıkıntı yok..
daha güzel yerlerde , arzulanan yerlerde yaşanılması dileği ile diyelim sağolsun.. :hi: