Çek anasını satayım çek asansörde de çek bi eve gidelim

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
13907189_10154665288102454_3801466976144517480_n.jpg

gece yürüyüşünden kalan.. şebelek.. ağzını yüzünü gözünü dilini burnunu yediğim..

harika yaaaaaaaaaaa....

10624618_10154182128487454_7216043059803394706_n.jpg

12512259_10154216749062454_7788347910601941408_n.jpg

teşekkürler ablası harikalığını bebekliğinden almış mübarek büyüdükce daha bi harikalaşıyo.. maşalla maşallah.. bahçe vs gerek yok bunlar icin dünkü yoruma cevap yazamadım şimdi aklıma gelmişken dile getirmek istedim.. önemli olan niyet efendim , zaten özünde ev köpeği diye geçiyor sokakda yapabilecek bir cins değiller kendi ırkları olaraktan , sadece eğitime bağlı iki üç aylık bir tuvalet eğitim süreci sıkıntı ondan sonrası kendiliğinden geliyor.. tabbikide sahiplenmek heves uğruna olmamalı bu husus da cok hasassım insanlar heves uğruna alıp belli bir yaşa geldikten sonra sokaklara salıyolar hiç hoş bişey değil , vede bu konudan muzdarip bir çok hayvan var malesef ki.. :hi:

muthis bi guzel gercekden masallah..benim kopeklere olan askim.kucuklugumden geliyor..ebemin 2 tane vardi sivas kangali..pinco ve tomas..tomasa az benziyor ikiside öldu:( birgun bahceli evim olsun ahtim var kesin alacagim

dostlugunuz daim olsun hep foto isterim vallahi:)

muthis bi guzel gercekden masallah..benim kopeklere olan askim.kucuklugumden geliyor..ebemin 2 tane vardi sivas kangali..pinco ve tomas..tomasa az benziyor ikiside öldu:( birgun bahceli evim olsun ahtim var kesin alacagim

dostlugunuz daim olsun hep foto isterim vallahi:)

Sezen hanım , bu devirde bizim bu diyarlarda bahçeliev bulmak epeyce zor artık her yere kat kat bina diktiklerinden ötürü gene sizin bulunduğunuz muhitte yeşilik var .p umarım bahçeli bir eviniz olur vede ahtınızı gerçekleştirirsiniz.. herşeyin güzelliği gibi , yokluğuda kötü yapacak bişey yok üzüntüleri ile katlanılıp o günlerde geçiyor.. bende cocukluğumdan beri içli dışlıyımdır köpeklerle , coban kırması , fino , sibirya kurdu , vs vs ,p

bu abimin köpeği , sevecen ırk bu ırk hemde epeyce.. bi o kadarda akıllılar..
misal , bu mümkünattı yok prostat patlasın abartmıyorum , eve biri gelmeden mümkünattı yok pisliğini yapmaz , yapmadı da test edilmiş bişey.. bazen benim o kadar komutumu dinlemiyor , abimi kızdırıyor abim kızıyor buna inan gecen gün iki saat ona kıpırdamıyacaksın olduğun yerden dedi , olduğu yerden adım atmadı , tabii o süreçte ona acımamamk icten bile değil , bir yüz mimikleri var ağlaması var.. abim tabbi oralıolmuyor .p kısmen doğru , kısmen yalnış algılanabilir ama sahibinin sözünü dinlemeli..
yengem köpeklerden korkan insandı , şimdi bunsuz yapamıyor ki cok titizdir yengem.
ilk alıncağı vakit kıyametler kopuyordu balkondan içeri giremezler falanlar , şimdi tüm odalarda yataklarda , kanepelerde fink atıyor.. cidden bağımlılık yapıyo bunlar ben onu öğrendim , keza halam ile rahmetli babanemde eve girmesine karşı insanlardı ama belli bir süre , ondan sonra o duygularından vazgeçtiklerine tanık oldum..

dalandırdım budaklandırdım , pardon kaptırdım kendimi birden.. :cici:

Myself vakit ayirip detayli ve guzel yorumun icin tesekkur ederim.. maleseg haklisin heryer beton degilmi cogu yerde..burda yesillik doga evet dogru...param cok olsun oyle ev :p

cok sansli bir guzellik sizin gibi sahiplenen ve hak ettigi sevgiyi veren bir yuvada... kutluyorum sizi

Myself vakit ayirip detayli ve guzel yorumun icin tesekkur ederim.. maleseg haklisin heryer beton degilmi cogu yerde..burda yesillik doga evet dogru...param cok olsun oyle ev :p

cok sansli bir guzellik sizin gibi sahiplenen ve hak ettigi sevgiyi veren bir yuvada... kutluyorum sizi

merak ettim sayın sezen otaraflarda bahsi geçen , bahçeli ev şimdi almaya kalksak nedir , 300 bin usd , kadar varmı aşasımı yukarsımı .p çok para dediniz sorma gereksinimi duydum meraktan..

merak ettim sayın sezen otaraflarda bahsi geçen , bahçeli ev şimdi almaya kalksak nedir , 300 bin usd , kadar varmı aşasımı yukarsımı .p çok para dediniz sorma gereksinimi duydum meraktan..
amerikadan bas ediyorssn cokda ahamli sahamli degil ve an az 250$ve yukarisi..annemler evi 15 sene once 150$bine almisti simdi degeri 300den fazla

ben avrupaya sizdim ortalama 150bin_den... apartmanda idare ediyom:dyg:

amerikadan bas ediyorssn cokda ahamli sahamli degil ve an az 250$ve yukarisi..annemler evi 15 sene once 150$bine almisti simdi degeri 300den fazla

ben avrupaya sizdim ortalama 150bin_den... apartmanda idare ediyom:dyg:

o kadar da pahalı değilmiş , bende siz cok pahalı diyince epeyce fazla sanmıştım..
hani türkiye standartlarıyla hemen hemen aynı dile gelen rakamlar sadece fark olan , türkiyede türk lirası orada ise usd üzerinden olması..
apartman mapartman efendim başınızı sokacak bir yer varsa sıkıntı yok..
daha güzel yerlerde , arzulanan yerlerde yaşanılması dileği ile diyelim sağolsun.. :hi:

o kadar da pahalı değilmiş , bende siz cok pahalı diyince epeyce fazla sanmıştım..
hani türkiye standartlarıyla hemen hemen aynı dile gelen rakamlar sadece fark olan , türkiyede türk lirası orada ise usd üzerinden olması..
apartman mapartman efendim başınızı sokacak bir yer varsa sıkıntı yok..
daha güzel yerlerde , arzulanan yerlerde yaşanılması dileği ile diyelim sağolsun.. :hi:
haklisin ..olsun ya evimiz var sukur yukseginde gozumuz yok dimi :pppp

Geri