Cehennemde beraber yanacak kadar, birini sevebilir misin?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Boyle birisini salak oldugu icin karsi taraf zaten sevmeyecektir hani darilmaca gucenmece yok eger seven varsa.
Senin icin olurum gibi sacma bir sey.
Sen oldukten sonra o kisiye kotuluk yapmis olucan zaten seni sevdigi icin
Yada mal awk2 diyecek ve hayatina devam edecek yuksek ihtimal.

Ciddi olarak mevzuyu ele alsak zaten bir sure yandiktan sonra cehennemden cikacaksiniz benim gibi tanriyi inkar etmediginiz surece.
Normal sevin az yanin cennete gecince cok sevin abi.
Ama o zaman da ortaya mevlana paradoxu cikiyor;

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yâr bile bir gün el olur.
Mevlana...

Ne yaparsaniz yapin allah aranizda olacak asfkj
Secim sizin.
Ya su konulardan nefret ediyorum abi hani bana kiziyorsunuz ama cok salakca konular be.

Boyle birisini salak oldugu icin karsi taraf zaten sevmeyecektir hani darilmaca gucenmece yok eger seven varsa.
Ciddi olarak mevzuyu ele alsak zaten bir sure yandiktan sonra cehennemden cikacaksiniz benim gibi tanriyi inkar etmediginiz surece.
Normal sevin az yanin cennete gecince cok sevin abi.
Ama o zaman da ortaya mevlana paradoxu cikiyor;

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yâr bile bir gün el olur.
Mevlana...

Ne yaparsaniz yapin allah aranizda olacak.
Secim sizin.
Nusret göndermiş belli... Az pişmiş filan diyorsun

Nusret göndermiş belli... Az pişmiş filan diyorsun
Bana gore oyle bir yer yokta ben islam inancina gore konusuyorum.
Musevilik yada hristiyanliga girersek 7 kati , limbosu falan derken isin icinden cikamayiz.
Konuyu tiiye alsak bile soru salakca.
Yoksa tanrinin barbeku partisi ile alakasi yok.
Cehennemi red edecek kadar seven bir tek dante dante alighieri ve turevi olan dantes inferno var.
Bir de cehennemden karisi ve cocugu icin cikan god of war'dan kratos var.
He bir de ghostrider'ida davasinda hakli bulabiliriz.
Yada faust diyebiliriz. Adam cehennemin bekcisini yenmis.

Bana gore oyle bir yer yokta ben islam inancina gore konusuyorum.
Yoksa tanrinin barbeku partisi ile alakasi yok.
Evet inanca tavrını biliyorum hiç irdelemedim seviyorum seni kalp @Sade bana kızma yani sevilmeyecek gibi değil neyse konumuza gelirsek

Ne zannediyorsun ellerindeki mızraklarla bizi çevire çevire kızartıyorlar mı kfkx off aklıma günahkar şeyler soktun yine ahirette şu yazdığım karşıma çıkar da gel bakıyım kuzu çevirme gibi nasıl oluyormuş derlerse onu da yakın dicem

Evet inanca tavrını biliyorum hiç irdelemedim seviyorum seni kalp @Sade bana kızma yani sevilmeyecek gibi değil neyse konumuza gelirsek

Ne zannediyorsun ellerindeki mızraklarla bizi çevire çevire kızartıyorlar mı kfkx off aklıma günahkar şeyler soktun yine ahirette şu yazdığım karşıma çıkar da gel bakıyım kuzu çevirme gibi nasıl oluyormuş derlerse onu da yakın dicem
Farkli oykuler anlatilsada ortak noktasi iskencedir dinlerde zaten.
Roma da ruhun degil bedenin aci cekecegi soylenir.
Ozu tekrardir ve kayik ile karsiya gecebilenler gunahlarina gore yenilecek yada kaziga gecirilip gunaha gore ayiklanicak.
Islamiyette ibrahim suresinde irin icirilecegi soylenir falan
Bir suru sey var

Konu ne?
Beraber yanmak diye bir şey yok ki
Cehennem dediğiniz imece usulü bir şey değildir.

Kim o? Leylâ mı?

Yanarım, yanacağım zaten, benim sonum bir cehennem raddesi, tüm çarpıntılarımla ölmeyi bekliyorum.

Şimdi bırakırım dünyayı, Leylâ demeyin bana.

Yani buna ergenken romantik cevaplar verebilirdim.. suan yok kapaliyiz boyle bos seylere..

Hades oynayacak kadar yetmiyor mu ?
Hades 2 de eklersek bence yeter.
öff üşendim
Hacim blasphemous oyna kesinlikle. Bir de turkce yama yap. Cidden enfes bir oyun. Sanat tasarimina hayran kalmisimdir hep.
1 ve 2 oynadim , ben ki agir bir souls faniyimdir. Neredeyse ilk 3 siralamama koyabilecegim bir bas yapit. Muzikleri olsun , ambiyansi olsun , mekanikleri olsun ( 1.oyunun mekanikleri cesitli degil ama metroidvania severlerin gozune gelmez)
2.oyunda 3 yeni silah ve double jumpta var baya guzellestirmisler.
Hollowknight gibi olmus.

Hacim blasphemous oyna kesinlikle. Bir de turkce yama yap. Cidden enfes bir oyun. Sanat tasarimina hayran kalmisimdir hep.
1 ve 2 oynadim , ben ki agir bir souls faniyimdir. Neredeyse ilk 3 siralamama koyabilecegim bir bas yapit. Muzikleri olsun , ambiyansi olsun , mekanikleri olsun ( 1.oyunun mekanikleri cesitli degil ama metroidvania severlerin gozune gelmez)
2.oyunda 3 yeni silah ve double jumpta var baya guzellestirmisler.
Hollowknight gibi olmus.

Metroidvania tarzında çok oyun var bende ama souls-like olunca beni aşıyor. Rahat oynamam lazım.
Akşam inceleyeyim. Alıp oynayamadıklarımın arasına eklerim. Zaman olsa oynayacak çok oyun var da zaman yok. Yetişemiyorum. 24 saat çok az.

Metroidvania tarzında çok oyun var bende ama souls-like olunca beni aşıyor. Rahat oynamam lazım.
Akşam inceleyeyim. Alıp oynayamadıklarımın arasına eklerim. Zaman olsa oynayacak çok oyun var da zaman yok. Yetişemiyorum. 24 saat çok az.
Al bende de o kadar valla

Cehennemde beraber yanmak isticem tek kişi kocam olurdu ben yaşarken yandıysam oda benimle cehennemde yansın çdçdçd

Geri