çıkmaz sorular
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
?????
dönerci kedi
dönerci kedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tomografi cd siçok mu ağır şeyler var ? drivelar var şimdi yedek için oraya atıp karşı pc den açabilirsin.
google drive , yandex disk gibi.
doktorun poliklinikte kullandığı bi pc ye göndereceğim ama? onun da kurulum yapması gerekir galibaDropbox'i da kullanabilirsin. Sonra karsidaki kisinin mail adresine share edebiliyorsun.
doktorun poliklinikte kullandığı bi pc ye göndereceğim ama? onun da kurulum yapması gerekir galiba
dönerci kedi
Kargoladım [emoji25] [emoji16]Google hesabı olmayan kimse yoktur sanırım, önce Cd deki verileri o hesaba aktar Elif, daha sonra da mail yolu ile gönderebilirsin en basit ve pratik yolu bu. Kimsenin de bir şey kurmasına gerek kalmıyor.
Google drive hesabına da alttaki linkten ulaşabilirsin. Eğer yapamazsan buradan ya da pm yolu ile ulaş anlatırım ben sana nasıl yapman gerektiğini.
https://drive.google.com/drive
Kargoladım [emoji25] [emoji16]
dönerci kedi
orası öyle de hastane bilgisayarlarından bunu yapmam zor olurdu hepsinden önce gmail hesabıma giremedim yanlış şifre uyarısı verdi
Hahahahahahaah :asd: o kadar zahmete girmeden yarım saatte hallederdin yahu![]()
orası öyle de hastane bilgisayarlarından bunu yapmam zor olurdu hepsinden önce gmail hesabıma giremedim yanlış şifre uyarısı verdi
dönerci kedi
o nasl oluopdf olarak kaydedip, telefonuna atıp vatsaptan yollasaydın ya. :d
o nasl oluo
dönerci kedi