CC Krem Nedir, Ne İşe Yarar, CC Krem Ne İşe Yarar, CC Krem Nedir, CC Krem Nedir Nasıl Kullanılır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim cildimde BB ve CC kremler ağırlık yapıyor. Doğru markayı bulamadım diye mi bilmiyorum. Çok fondoten fondoten duruyorum. Sanki benim cildime hepsi koyu.
Ben genelde şunu yapıyorum, güneş kremi sürüyorum. Biraz pudra geçiyorum. Çokzel resmen şeffaf olan bir pudram var. Hem renk eşitleniyor, hem de ağır bir durum olmuyor.
Almik sen de beyazdın, hangi markayı kullanıyordun sen eğer sormam problem değilse ?
Benim cildimde BB ve CC kremler ağırlık yapıyor. Doğru markayı bulamadım diye mi bilmiyorum. Çok fondoten fondoten duruyorum. Sanki benim cildime hepsi koyu.
Ben genelde şunu yapıyorum, güneş kremi sürüyorum. Biraz pudra geçiyorum. Çokzel resmen şeffaf olan bir pudram var. Hem renk eşitleniyor, hem de ağır bir durum olmuyor.
Almik sen de beyazdın, hangi markayı kullanıyordun sen eğer sormam problem değilse ?
Pure Beauty sadece bende ıslak durmuyormuş, sevindim. :p Pudra şart onunla birlikte. Ama 42 spf diye yazın onu kullanıyorum.
Ya ben pudra sürünce kendimi psikolojik olarak un kurabiyesi gibi hissediyorum diye, genelde mat bitişli ama çok da belli olmayan bir şeyler kullanmayı tercih ediyorum. Ama Pure Beauty'nin renk açısından ve güneş koruması açısından en iyisi olduğuna karar vermiştim o zamanlar, yedeklemiştim bir de, Farmasi'yi bulunca bir tüp dolusu Pure Beauty kaldı öyle, bekliyor onu kullanacağım günleri :d
Edit: Ay bunu eklemeden duramayacağım, un kurabiyesi gibi hissettirmeyen pudram var, çok sık kullanmam ama kendisi harika bir şey. Deborah'nın pudrası, kırmızı kutuda, çok tatlış, tavsiyelerim arasında.
Bana tam oluyor onun açığı, yani elimde koyu gibi duruyor ama sürünce baya iyi kaynaşıyor, cilt alt tonum sarı olduğundan sanırsam.
Farmasi CC bende de var ama bana en açık rengi bile aşırı koyu olduğu için kullanamıyorum. :p Ama yapısı çok hafif yani. Piyasayı eşeliyorum ben, daha iyisini bulunca size haber ederim. :şşkn:
O pudraya da bir göz atayım. ^^