Böyle şeyleri haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizler olmasanız kafamı kaldırıp nerde ne var bilmiyor olacağım
Ürünü internetten inceledim. Türkçe sayfasında içerik ve kullanım sınırlamaları gizlenmiş. İngiltere sayfasında içerik okuyucudan saklanmamış, açıklanmış
Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Alcohol, Zinc Acetate Dihydrate, Chlorhexidine Diacetate, Sodium fluoride, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Acesulfame, Propylene Glycol, Citric Acid, Aroma.
İngilizce orjinal sayfasında 12 yaş altı çocuklar kullanamaz diye açıkca ifade edilmiş. (Doğru bilgidir).
Sordunuz, Şimdi düşüncemi yazayım.
1- Bu ürün alkol içeriyor bu sebeple tek kalemde üzerini çizerim. gerisini konuşmaya gerek yok. Fakat madem klavye başına oturdum o halde devam ediyorum:
2- Tatlandırıcı ve koku vericiler içeriyor. Bu maddeler saatler sonra koku yapıcıdır.
3- Bir haftadan uzun kullanırsanız ağzınızı dişlerinizi ve dilinizi kahverengine boyar
4- Yapısında birden fazla sayıda alkol bulunduğu için yapacağı koku spektrumu geniştir.
5- Türkçe sayfada gebeler kullanabilir diye yazılmış. Böyle bir şey ingilizce sayfada yazmıyor.
6- Türkçe sayfada "Dinlenin, bol su için ve maydanoz çiğneyin" yazdığına göre işin içerisinde satıcının da kendi ürününden şüphesi olabilir veya cehaletin web sayfasına izdüşümü olabilir.
Böyle gereksiz ürünlere pirim vermeyin.
=======================================
ODEROL gargara bu üründen daha iyidir , daha etkilidir, daha kalitelidir, daha dürüst bir firması vardır, daha ucudur, kimyasal yapısı mükemmele daha yakındır.
Fikrimi sorduğunuz için teşekkür ederim
-M