“Çay soğuk” dedi diye kadını öldürdü.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazı insanlarda öfke kontrolü hiç bulunmuyor ve böyle kişilerle tartışmak her zaman risklidir.

Bugün sokakta bir kadının, borcunu ödeyemediği için alacaklısı tarafından bıçaklandığı anlara şahit oldum ve insanların şiddeti haklı göstermek için uydurduğu bahanelere artık hiçbir anlam veremiyorum. Kadını yoldan geçenler kurtardı yoksa polis gelene kadar ölmüş olacaktı.

Her canı sıkılanın bıçağa, silaha sarılması korkunç bir durum ve bu insanlar nasıl bu kadar kolay silahlanabiliyorlar?
Bıçakla, silahla gezmeseler bile arabalarının bagajında sopa, balta taşıyan insanlar var ve şayet bir silahınız varsa onu kullanma olasılığınız çok yüksek demektir.
Silahlanmanın bu kadar artmasına bir çözüm bulunmalı.

Vahşet. Emek, kadir kıymet bilmeyen insanların üstelik ruh sağlığını yitirdiyse her şeyi yapabildiğini görüyoruz.
Ruh sağlığı için de vicdan terazisi kaybedilmemeli.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Mide bulandırıcı tek kelimeyle öldürmenin cezası ölüm olmalı..
Af maslahat indirim zart zurt olmamalı..
İnsan hayatı bu kadar ucuz değil

Bu bireysel silahlanma denen saçmalık da tamamen yasaklanmalı..

En çok adama destek veriliyor Facebokta görünce yorumları Erkek,kız demeden,biri diyor adamın ekmeğiyle oynadı diğeri şımarık kız filan.ülke barbar duygusuz pezolarla dolmuş

Konya’da normal böyle şeyler dört bi yanını nasihatle süsledik gene düzelmediler

Semaveri devirecek kadar neye tartistilar acaba bi cay yuzunden, ikisi de normal degilmis

paranız varsa can güvenliğinizi satın alın, beğenmediğiniz şeyin ücretini ödeyip sessiz sedasız yolunuza bakın.
konya tıpkı ankara gibi allahın belası bir yer.

yıl 2007 18 yaşındayım ve konya bozkırdayız, ramazan olmasından dolayı dükkan vitrinlerine perde çekilmiş, ben de kuytu bir köşeye gittim sigara içiyorum. lavuğun biri gelip sataştı derken ufaktan bi itiş kakış yaşandı. bu lavuk hışımla bir yöne koşmaya başladı bende peşinden koşuyordum, meğer lavuk kasapmış içeriden emanet almaya koşmuş.
tabi kasap olduğu görünce geri arabaya koştum tüfeği aldım. yanımda jandarma subayı ve tüfek olmasa o lavuk kesin beni doğrardı.

paranız varsa can güvenliğinizi satın alın, beğenmediğiniz şeyin ücretini ödeyip sessiz sedasız yolunuza bakın.
konya tıpkı ankara gibi allahın belası bir yer.

yıl 2007 18 yaşındayım ve konya bozkırdayız, ramazan olmasından dolayı dükkan vitrinlerine perde çekilmiş, ben de kuytu bir köşeye gittim sigara içiyorum. lavuğun biri gelip sataştı derken ufaktan bi itiş kakış yaşandı. bu lavuk hışımla bir yöne koşmaya başladı bende peşinden koşuyordum, meğer lavuk kasapmış içeriden emanet almaya koşmuş.
tabi kasap olduğu görünce geri arabaya koştum tüfeği aldım. yanımda jandarma subayı ve tüfek olmasa o lavuk kesin beni doğrardı.
Tüfeği kullanman gerekse ne olacaktı peki? Madem araba var ve neden tüfek alıp geri dönmek yerine arabaya binip uzaklaşmadın ki?
İşte anlatmaya çalıştığım tam da böyle durumlar yani insan bir kere öfkelendi mi şayet ortamdan uzaklaşmazsa sakinleşmesi çok zor oluyor ve elinde silah ya da başka bir şey varsa da onu kullanmak zorunda kalabiliyor.

Tüfeği kullanman gerekse ne olacaktı peki? Madem araba var ve neden tüfek alıp geri dönmek yerine arabaya binip uzaklaşmadın ki?
İşte anlatmaya çalıştığım tam da böyle durumlar yani insan bir kere öfkelendi mi şayet ortamdan uzaklaşmazsa sakinleşmesi çok zor oluyor ve elinde silah ya da başka bir şey varsa da onu kullanmak zorunda kalabiliyor.
tekrar okumanı öneriyorum; tüfeği kullandım zaten, eğer arabaya atlayıp kaçsaydık "konya'da çılgın bir kasap elinde satırla jandarma kovaladı" manşetiyle akşam haberlerinde madara olurduk :emoji_ok_hand:

tekrar okumanı öneriyorum; tüfeği kullandım zaten, eğer arabaya atlayıp kaçsaydık "konya'da çılgın bir kasap elinde satırla jandarma kovaladı" manşetiyle akşam haberlerinde madara olurduk :emoji_ok_hand:
Kullandın da ne yaptın yani?

Geri