Vayy oç şerfsiz seni param parça etmek lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüfeği kullanman gerekse ne olacaktı peki? Madem araba var ve neden tüfek alıp geri dönmek yerine arabaya binip uzaklaşmadın ki?paranız varsa can güvenliğinizi satın alın, beğenmediğiniz şeyin ücretini ödeyip sessiz sedasız yolunuza bakın.
konya tıpkı ankara gibi allahın belası bir yer.
yıl 2007 18 yaşındayım ve konya bozkırdayız, ramazan olmasından dolayı dükkan vitrinlerine perde çekilmiş, ben de kuytu bir köşeye gittim sigara içiyorum. lavuğun biri gelip sataştı derken ufaktan bi itiş kakış yaşandı. bu lavuk hışımla bir yöne koşmaya başladı bende peşinden koşuyordum, meğer lavuk kasapmış içeriden emanet almaya koşmuş.
tabi kasap olduğu görünce geri arabaya koştum tüfeği aldım. yanımda jandarma subayı ve tüfek olmasa o lavuk kesin beni doğrardı.
tekrar okumanı öneriyorum; tüfeği kullandım zaten, eğer arabaya atlayıp kaçsaydık "konya'da çılgın bir kasap elinde satırla jandarma kovaladı" manşetiyle akşam haberlerinde madara olurdukTüfeği kullanman gerekse ne olacaktı peki? Madem araba var ve neden tüfek alıp geri dönmek yerine arabaya binip uzaklaşmadın ki?
İşte anlatmaya çalıştığım tam da böyle durumlar yani insan bir kere öfkelendi mi şayet ortamdan uzaklaşmazsa sakinleşmesi çok zor oluyor ve elinde silah ya da başka bir şey varsa da onu kullanmak zorunda kalabiliyor.
Kullandın da ne yaptın yani?tekrar okumanı öneriyorum; tüfeği kullandım zaten, eğer arabaya atlayıp kaçsaydık "konya'da çılgın bir kasap elinde satırla jandarma kovaladı" manşetiyle akşam haberlerinde madara olurduk![]()
ben sivildim uyarı ateşi açtım, yanımdaki üniformalı olunca meşruluğumuza istinaden ortam sakinleşti.Kullandın da ne yaptın yani?