ZiFiR
Platin Üye
Sonunda bırakta sen alamasan annen alsın ne yapalım nedne bu kadar çekiniyorsun al büyük marketetn oğluma alıyorum dersin
oğluma alıyorum dersem taliplerim kaçar olmaz öle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonunda bırakta sen alamasan annen alsın ne yapalım nedne bu kadar çekiniyorsun al büyük marketetn oğluma alıyorum dersin
oğluma alıyorum dersem taliplerim kaçar olmaz öle![]()
demek yok olsun istiyorsun
dursun bir kenar da lazım olur belkim![]()
konuyu ben mi saptırıyorum şimdi ya
konuyu niye saptırıyon Perii ''Lan ben yarın hiç sigara içmiyecen taam mı'' asena yanım da nokta nokta yemiş![]()
konuyu ben mi saptırıyorum şimdi yasen saptır suçu bide bana at
aferim yarın sotracam hiç sigara içtin mi diye :p
senin içmek için ne kadar çok bahanen varmış arkadaş
du bakim yarına çıkacazmı ölcez mi kalcaz mı belki 171den randevu aldım cuma günü tahliller var o zamana kadar 1-2 tane içerim yoksa çok asabi oluyorum
senin içmek için ne kadar çok bahanen varmış arkadaş
ya akciğerlerinde sorun olsun sende bırakırsın kolayca :p şevket abi bırakdıysa sende bırakırsın o hep içiyordu ya rammazana da yemek yerine sigara içiyordu
günde 2 paket sigara içen birisi için günde bir iki dala indirmesi mucize taam mı bunu efsane yapmanın peşindeyiz.
ya akciğerlerinde sorun olsun sende bırakırsın kolayca :p şevket abi bırakdıysa sende bırakırsın o hep içiyordu ya rammazana da yemek yerine sigara içiyordu