çay sigara ilişkisi

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2134 gün önce görüldü
En iyisi hiç başlamamak.. ya bu devirde zor tabi de. ben içmiyorum ama.. neredeyse bütün arkadaşlarım içiyor. birlikte biryerlere gittiğimizde pasif içici konumuna düşüyorum.. yada yanımda sigara içmeyin diye azarlıyorum insanları :D -ki daha zararlıymış pasif içicilik- :/

En güzeli aşık oalcaksın sigara içmeyen bir kıza :D Sigara kokmayayım aman iyi gozukeyim dişlerim sararrmasın diyeceksin sonrada bıakacan işte :D Senin nedenin yokki içsem ne içmesem ne düşünüyorsun hep.. İçmesem daha saglıklı daha iyi koşarım düşün daha olumlu şeyler düşün işte :) Bu kadar zor değil bende nescafeyi bıraktım 1 senedir hergun 2 tane içiyordum :dŞimdi ister içiyorum ister içmiyorum :) Yardımcı olmak isterim sana ben

15 yıldır sigara içiyorum hiç bırakmak gibi bir düşüncem olmadı, sadece 2 sene mecburiyetten bıraktım sonra tekrar başladım ama az ve öz içiyorum.
Ben o iki senelik sigara bırakma aşamasında "Bırakıyorum" dedim bıraktım
Benim babam günde iki paket içiyordu bi sabah kalkıp bırakmaya karar vermiş ve o günden sonra hiç içmedi
Bu olay kafada bitiyor öncelikle, haplar, sakızlar hikaye...

Bi de ben soru sorayım; Çay yada kahveyle nasıl sigara içiyorsunuz ya
Bence sigara tek başına içilmeli tadına doyasıya varmak için

Eee ben artık bi sigara içeyim ya

çayla öyle zevkli içiyorum ki bir yudum çay bir nefes sigara.bak yine sigara içesim geldi biz yardım diliyoruz gelmiş sigara yakıyor atın bunu dağlardan taşlardan . :D

Kesinlikle.. önce kafada bitecek :))

o kafa bende yok işte napcazzzzz.

Kafanda bitecek kocahisar akillim kafanda bitirmezsen ne denesen faydasiz cikar :)

o zman ben sigaradan tey tey teyyy...

valla bu konuda siqara bırakmaktan cok baslanmalı konusu ele alınmıs :D:D
kocahisar nasılsa ölücez bırakta bahanem siqara olsun napak ölekmi :zuha::zuha:

ölücez ölmesinede sigardan olmasın bee hadi seni geçtim yazıkkk bana yazık .

çayla öyle zevkli içiyorum ki bir yudum çay bir nefes sigara.bak yine sigara içesim geldi biz yardım diliyoruz gelmiş sigara yakıyor atın bunu dağlardan taşlardan . :D

Ben yakarım arkadaş
Benim sigara bırakmak gibi bi niyetim yok zinhar

Hem ne güzel demiş şair

Sigaram benim eski sevgilim
Sigaram benim en vefalı yarim
Ben onu kimseler için terketmedim
O da beni terk etmiyor
:karaoke:

Ben yakarım arkadaş
Benim sigara bırakmak gibi bi niyetim yok zinhar

Hem ne güzel demiş şair

Sigaram benim eski sevgilim
Sigaram benim en vefalı yarim
Ben onu kimseler için terketmedim
O da beni terk etmiyor
:karaoke:

çok yardımcı oldun valla bırakmak yerine başlıyasım geldi şairede iyi para vermişler sigaranı n reklamını yap diye .

En güzeli aşık oalcaksın sigara içmeyen bir kıza :D Sigara kokmayayım aman iyi gozukeyim dişlerim sararrmasın diyeceksin sonrada bıakacan işte :D Senin nedenin yokki içsem ne içmesem ne düşünüyorsun hep.. İçmesem daha saglıklı daha iyi koşarım düşün daha olumlu şeyler düşün işte :) Bu kadar zor değil bende nescafeyi bıraktım 1 senedir hergun 2 tane içiyordum :dŞimdi ister içiyorum ister içmiyorum :) Yardımcı olmak isterim sana ben

mantıken aşka inanmıyorum kıza iyi gözükmek için hele en son yapcağım sey kendime zaten bakarım ben kendim için .yardımcı ol bana nasıl bıraktırcaksan :)

mantıken aşka inanmıyorum kıza iyi gözükmek için hele en son yapcağım sey kendime zaten bakarım ben kendim için .yardımcı ol bana nasıl bıraktırcaksan :)
Uğraş bulacaksın kendine bir kere öyle can sıkıntısı uğraşlar değil eglenceli işler profilden cevap vermdin bana :hih:neyse buradan yazım işin ne senin işinde çok sigara içen var mı yanında :)

koptum qece qece konuyu acanda saptırdı konuyu :haha::haha:

karşımda sigara keyfi yapın konuyu sapıttırdı deyin derdimize derman bulamadığımamı yanayım sigara yakışımamı şaşırdım .

Uğraş bulacaksın kendine bir kere öyle can sıkıntısı uğraşlar değil eglenceli işler profilden cevap vermdin bana :hih:neyse buradan yazım işin ne senin işinde çok sigara içen var mı yanında :)

görmemiştim o mesajı işyerinde yığınla adam var %90 içiyor hemde

karşımda sigara keyfi yapın konuyu sapıttırdı deyin derdimize derman bulamadığımamı yanayım sigara yakışımamı şaşırdım .

görmemiştim o mesajı işyerinde yığınla adam var %90 içiyor hemde
Ben sana profilden soru sorayım böyle olmaz bir sate cevap yazıyon nasıl bıraktıracam ben sana profilden cevap yazman lazım :p

Geri