çay sigara ilişkisi

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2134 gün önce görüldü
sigara ve çayın ilişkisini anlamıyorum ne çayı sigarasız nede sigarayı çaysız içebiliyorum sigarayı 100. kez bırakmayı deniyorum ama çayı çok sevmemden dolayı her çay içişimde bir sigara daha yakıyorum.sigara konusunda irademe güvenmiyorum en fazla 10 saat sigara içmeden durabilirim kesin çözüm önerileriniz varsa alabilirim.çok araştırdım doktorlar denedim ama beceremedim
not :sigarayı bırakmak için 171 2 defa doktor nikotin sakızı ilaç vs vs vs kullandım

Kardeşim benim bir tanıdığım sakız çiğneyerek bırakmayı gerçekten başardı sana yararı olur mu bilmiyorum ama söyleyeyim dedim..

Abi, benim bildiğim ikiside feci. Allah yardımcın olsun. Ama önce kafada bırakmak gerek. İlerisi içinde çok ciddi tehlikeleri var sanırım. Bir araştırmak gerek....

Babam.. sakız çiğneyerek ve fındık yiyerek bırakmıştı. Bayada kilo almıştı tabi.

Çay ve sigara ayrılmaz ama ya :)

Abi, benim bildiğim ikiside feci. Allah yardımcın olsun. Ama önce kafada bırakmak gerek. İlerisi içinde çok ciddi tehlikeleri var sanırım. Bir araştırmak gerek....

bende o tehlikelerin farkında olduğum için çözüm arıyorum kafada bırakmak dediğim gibi iradem buna müsade etmiyor.çok araştırdım buraya bir danışayım dedim bende

sen önce çayı bırak

bu dediğin imkansız

Babam.. sakız çiğneyerek ve fındık yiyerek bırakmıştı. Bayada kilo almıştı tabi.

Çay ve sigara ayrılmaz ama ya :)

babanla bir konuş bakıyım başarı hikayesi nasıl belki banada faydası olur insaniyet namına

Tabi şu maç bitsin de bi gidip konuşurum. Şuan yanına yanaşmam imkansız :D

Aslında Galatasaraylı değil babam Fenerbahçeli ama sonuçta bir Türk takımı oynuyor.. :) Babam için söz konusu futbolsa.. gerisi teferruattır. :D

kocahisar ben bişey demeye qelmedim valla baktım konu benlede alakalı sadece izlicem bişey öneriyim dicem ama kelin ilacı misali sesim cıkmıyor :D:D:D

sigara ve çay kötü yaa :/ hem dişler açısından hemde iyi değil derler ,bırakmanı diliyorum ne dimm..

Babam sık sık yürüyüşte yapmıştı. :)
Kilo alması sigarayı bırakmasıyla alakalıydı sanırım :/

"çay ve kahveyle birlikte canınız çok sigara istiyorsa, meyve suyu yada meyve özlü çay içmeyi deneyebilirsiniz."

Bitki çaylarının birçok faydası da var aslında.. :) :cici:

kocahisar ben bişey demeye qelmedim valla baktım konu benlede alakalı sadece izlicem bişey öneriyim dicem ama kelin ilacı misali sesim cıkmıyor :D:D:D

eee nolcak burda yardım eden de çıkmıyor ki baksana bu sigara bizi öldürür demedi deme

sigara ve çay kötü yaa :/ hem dişler açısından hemde iyi değil derler ,bırakmanı diliyorum ne dimm..

dişler açısında berbat ne kadar fırçalarsan fırçala sararma oluyor ağzımda her sabah kazı çalışması yaptığım dahi oluyor.

Babam sık sık yürüyüşte yapmıştı. :)
Kilo alması sigarayı bırakmasıyla alakalıydı sanırım :/

sigarayı bırakan insan yiyeceklerden vitamini tam anlamıyla aldığı için kilo alması normal

"çay ve kahveyle birlikte canınız çok sigara istiyorsa, meyve suyu yada meyve özlü çay içmeyi deneyebilirsiniz."

Bitki çaylarının birçok faydası da var aslında.. :) :cici:

kahve kullanmam yalnız çay vazgeçilmezim bitki çaylarının kokusuna bile dayanamıyorum ama bırakmamda faydası olacaksa onu bile içerim

15 yıldır sigara içiyorum hiç bırakmak gibi bir düşüncem olmadı, sadece 2 sene mecburiyetten bıraktım sonra tekrar başladım ama az ve öz içiyorum.
Ben o iki senelik sigara bırakma aşamasında "Bırakıyorum" dedim bıraktım
Benim babam günde iki paket içiyordu bi sabah kalkıp bırakmaya karar vermiş ve o günden sonra hiç içmedi
Bu olay kafada bitiyor öncelikle, haplar, sakızlar hikaye...

Bi de ben soru sorayım; Çay yada kahveyle nasıl sigara içiyorsunuz ya
Bence sigara tek başına içilmeli tadına doyasıya varmak için

Eee ben artık bi sigara içeyim ya

Kafanda bitecek kocahisar akillim kafanda bitirmezsen ne denesen faydasiz cikar :)

valla bu konuda siqara bırakmaktan cok baslanmalı konusu ele alınmıs :D:D
kocahisar nasılsa ölücez bırakta bahanem siqara olsun napak ölekmi :zuha::zuha:

Geri