Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah Allah gene üfürdün, çamur at izi kalsın misali. Senin gibilerin hep yaptığı iş. Ama en azından şimdi düşman olmadığını ve dolayısıyla yandaş olduğunu da itiraf ediyorsun.Kardeş ben düşman iken sen yandaştın. Masalcılığı bırak.
Allah Allah gene üfürdün, çamur at izi kalsın misali. Senin gibilerin hep yaptığı iş. Ama en azından şimdi düşman olmadığını ve dolayısıyla yandaş olduğunu da itiraf ediyorsun.
Neymiş benim geçmişim çok bilmiş sayın Pisikolog?Geçmişinle barış melnur. Komik olma.
Neymiş benim geçmişim çok bilmiş sayın Pisikolog?
Boş yapma neymiş barışmam gereken geçmişim anlat.Psikolog. Arada "i" yok. Gelişeceksin, üzülme. Hayat bir süreç.
Boş yapma neymiş barışmam gereken geçmişim anlat.
Evladım sen gerçekten boş birisin. Gecmişinle barış diye yazan sensin, sanki beni tanıyorsun, geçmişimi iyi biliyorsun ve o gecmişimle barışık olmadığımı da biliyorsun,.... ve sonra neymiş benim kavgalı geçmişim anlat deyince kıvırıyorsun.Kardeş, seni eğitmek üzere bu dünyaya gönderilmedim. Keçiden hallice senin de bir potansiyelin var. Kullanmayı dene. Olmuyorsa imzamı oku:
"Kökeninizi göz önünde bulundurun.
Hayvan gibi yaşamak için değil,
erdem ve bilginin peşinde olmak için eğitildiniz."
Evladım sen gerçekten boş birisin. Gecmişinle barış diye yazan sensin, sanki beni tanıyorsun, geçmişimi iyi biliyorsun ve o gecmişimle barışık olmadığımı da biliyorsun,.... ve sonra neymiş benim kavgalı geçmişim anlat deyince kıvırıyorsun.
Senin bu yaptığın sadece laf olsun torba dolsun misali ve kendini bir halt zannetmen.
Diyanet evladım Diyanet. Çünkü bu ülke bu hale Diyanetin de sayesinde geldi. Sen ne kadar anlamaz boş birisin.Atatürk'ü eleştirdiğin kısma geçelim lütfen ihraç melnur.
Düzeltme: Boş yapma.
Diyanet evladım Diyanet. Çünkü bu ülke bu hale Diyanetin de sayesinde geldi. Sen ne kadar anlamaz boş birisin.