Çay Sever misiniz ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kardeş ben düşman iken sen yandaştın. Masalcılığı bırak.
Allah Allah gene üfürdün, çamur at izi kalsın misali. Senin gibilerin hep yaptığı iş. Ama en azından şimdi düşman olmadığını ve dolayısıyla yandaş olduğunu da itiraf ediyorsun.

Allah Allah gene üfürdün, çamur at izi kalsın misali. Senin gibilerin hep yaptığı iş. Ama en azından şimdi düşman olmadığını ve dolayısıyla yandaş olduğunu da itiraf ediyorsun.

Geçmişinle barış melnur. Komik olma.

İcemezsem olur da başım tutar .

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Boş yapma neymiş barışmam gereken geçmişim anlat.

Kardeş, seni eğitmek üzere bu dünyaya gönderilmedim. Keçiden hallice senin de bir potansiyelin var. Kullanmayı dene. Olmuyorsa imzamı oku:

"Kökeninizi göz önünde bulundurun.
Hayvan gibi yaşamak için değil,
erdem ve bilginin peşinde olmak için eğitildiniz."

Kardeş, seni eğitmek üzere bu dünyaya gönderilmedim. Keçiden hallice senin de bir potansiyelin var. Kullanmayı dene. Olmuyorsa imzamı oku:

"Kökeninizi göz önünde bulundurun.
Hayvan gibi yaşamak için değil,
erdem ve bilginin peşinde olmak için eğitildiniz."
Evladım sen gerçekten boş birisin. Gecmişinle barış diye yazan sensin, sanki beni tanıyorsun, geçmişimi iyi biliyorsun ve o gecmişimle barışık olmadığımı da biliyorsun,.... ve sonra neymiş benim kavgalı geçmişim anlat deyince kıvırıyorsun.
Senin bu yaptığın sadece laf olsun torba dolsun misali ve kendini bir halt zannetmen.

Evladım sen gerçekten boş birisin. Gecmişinle barış diye yazan sensin, sanki beni tanıyorsun, geçmişimi iyi biliyorsun ve o gecmişimle barışık olmadığımı da biliyorsun,.... ve sonra neymiş benim kavgalı geçmişim anlat deyince kıvırıyorsun.
Senin bu yaptığın sadece laf olsun torba dolsun misali ve kendini bir halt zannetmen.

Atatürk'ü eleştirdiğin kısma geçelim lütfen ihraç melnur.

Düzeltme: Boş yapma.

severim, sabah içemezsem başım ağrır öğlen olmaz. öğlen içemezsem sigara içmemişcesine ılıklaşırım.

Ay bu kadın Belçika damıydı ya

her türk vatandaşı kadar

Geri