Çavlan

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çavlan hocam onun hakkında ne desem az gelir forumsalda görüp görebileceğiniz en nadide üyelerden. Hemşerimdir aynı zamanda, Güzel ve okuttuğu harika yorumlarıyla foruma renk katan özgün kişilik abidesi. Nfu hanımefendi ile birlikte sevilen ve değer verilen kişiliklerdir. Bir insan ancak bu kadar sevilebilir. Kayıplarda uzun zamandır,
tekrar gelmesini bekliyoruz özledik zira hem de çokça. Saygılar sevgiler efendim. :hi:

Nerde kendisi neden birakti gitti buralari

Bir insan ne kadar sevilebilirse o kadar sevin Çavlan

Burada görünce mutlu olduğum bir hanımefendi. Bir ara kendisini epey özletmiş, umarım tekrar özletmez :) sakin, huzurlu bir yapısı olduğunu seziyorum ve böyle olması hoşuma gidiyor; bazen burada bu sükunete ihtiyaç duyuyorum zira. Sevgiyle.

forumda laf sokmadığım bir iki belkim üçüncü kişidir :ppp

Çavlan2 Çavlan mı? Eğer öyleyse hoş gelmiş yeniden .. Severim Çavlan'ı ..

Çavlan2, şu dünyaya tekrar gelsem dostum diyeceğim yegâne insandır.Saatlerce dineldiğim ve saatleri göze aldığım bir can.Sözlerinin arkasında bir derya gizlidir. Susukunluğunun arkasında ise büyük bir anlam.O benim başıma gelen en güzel şey.O bir anne, o vefalı bir dost.Ola ki ayağınız kayıp yalpalamışsanız, o sizi elleriyle tutup dikleştiren bir güçlü el.İyi ki varsın dostum.Rabbim bizi ömür boyu dost kılsın.Senin için kelimeler yetmez canım.Rabbim daima mutlu etsin.

Çok şeker kendisi konuşmak nasip olmadı şuanlık ama bi hal hatır sormayı düşünüyorum. Pekte mütevazi, sıcaklığını hemen hissettiriyor. Neşesi daim olsun. ^^

Muazzam ötesi.

Okuma hızıyla başlık açma hızının orantısız olması mı? Hayır, mümkün değil. Hayran olmaya devam ediyoruz.

Entelektüel kadın bulmak zor, diyorlar. Hadi oradan.

Gerek yorumlarıyla gerek duruşuyla insan saygıyla bakıyor.
Uzun süredir olmama rağmen aklımda hakkınd açok hoş şeyler kalmış ...
Daha çok yorumunu görmek dileği ile.

Çok sakin ve ağırbaşlı bir öğretmen.
Saygılı biri.

Aze eline saglik

Uyeler ile alakali konulari kendimizce hakaret, dalga gecme amaclimi aciyoruz.

Dunden beri devam ediyor bu durum, sanirim bir yaptirimi olmasi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri