Soru C Çat kapı gelen misafirler hakkında ne düşünüyorsunuz dogru buluyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Çat kapı gelen misafirler hakkında ne düşünüyorsunuz dogru buluyor musunuz?

Yooo çat diye kapiyi yüzüne kapatasim geliyor

bi ara be kardeşim.... bi sor, bi söyle.....

• Beğen
Tepkiler: ne
hiç iyi şeyler düşünmüyorum. neyse ki düzene koyduk, evli arkadaşların eş dırdırından kaçtığı, bekar arkadaşların aaa yol üzerindeydim dur uğrayayım mekanı olmaktan çıktık.

Genel olarak misafir sevmiyorum. Konuşamam sadece yakın dostlar.

• Hehe
Tepkiler: ne
Genel olarak misafir sevmiyorum. Konuşamam sadece yakın dostlar.
Yeni evli olunca gelen çok olur ama :)
Misafir kimse sevmez oldu ya, herkes yaşam mücadelesi veriyor, kendine zaman ayıramıyor.
Hele ben, konfor alanım bozuluyor ya, deli oluyorum aha.

Evde yok numarası yapıyorum

Çevremde öyle görgüsüz kimseler yok. Hiç yaşamadım o çat kapı misafir gelme durumunu. "Geliyoruz" deyip aramak zor mu yav?

Evlenince en kil olacagim muhabbet sanirim.

Haber vermeden kimse gelemez , bende gitmem.
Bunun samimiyetle ,sevgiyle alakasi yoktur ,kisisel alana saygi bunu gerektirir.

Aniden gelen aramaları bile açmıyorum (önceden mesaj atsın mesajla ön bilgi olarak )
Bide kapıyı mı açıcam

Arabasına binmiş yaklaşmiş bir hanim arkadaşım arayıp birde şey demez mi ? " Canim merhaba arkadaşıma bir çat kapı geleyim dedim " diyor kusura bakma yarim saate çıkacağım dedim sesi düştü.

Saygılı ve düşünceli insanlar bilir ki kimsenin evine aniden gidilmez. Bu da öğrendi artik yapamaz :d

Teknoloji cagindayiz ve cogunluk artik yakin/tanidik vs. Insan istemiyor.
Misafirperver'im ama bebemin kucuk oldugu zamanlarda kapi ziline/kapiya lutfen zile basmayin/kapiya vurmayin uyarisi da asan insanim. Yakin oldugum kisilere soyledim kapima gelmeden once yazsin/arasin yoksa haber vermeden gelenleri acmiyorum. =/

Haber verildiğinde de "Gelmeyin!" diyesi geliyor insanın ama diyemiyorsun.

Hele ki habersiz gelen olduğunda patır patır yüzüne söyleyince patavatsız ilân ediliyorum.
Bu durumda esas patavatsız ben miyim yoksa habersiz gelen mi?

Geri