CastieL 'in Klavyesini Ele Geçirdik (:

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun süren araştırmalarımız sonucunda CastieL 'in hiçbiryerde göremeyeceğiniz, kendisi için özel olarak tasarlattığı, çerez yeme yeri bile olan klavyesini ele geçirdik arkadaşlar (:

bittiyp1ev4hd91na0ib4vd4.jpg

adminsv1db6eu21zd3jj9nw3.jpg

Bu klavye forumun en değerli hazinesi olsa gerek :P Bunu ele geçiren forumu ele geçirir :P

Uzun süren araştırmalarımız sonucunda CastieL 'in hiçbiryerde göremeyeceğiniz, kendisi için özel olarak tasarlattığı, çerez yeme yeri bile olan klavyesini ele geçirdik arkadaşlar (:

bittiyp1ev4hd91na0ib4vd4.jpg

adminsv1db6eu21zd3jj9nw3.jpg

Dün Yek..! ile konuşurken aklıma gelmişti nazlı içine doğuyor demekki :D bu arada o çerez kısmı doğru :D

:D tasarım bi harika dostum

Acaba görmek istemediğimiz üyeleri tek bir tıkla yok edebileceğimiz bir tuş bu güzelim klavyeye eklenebilirmi? lafı iyi uzattım:D

CastieL klavyeni bir daha geri almamak şartıyla ödünç verirmisin bana :D

Hayatta olmaz efendim ben bunu yaptırmak için ne uğraştım ama ikinci bir modeli çıkarsa eskisini veririm :D Yok Yek..! senin şu avatar değişimlerini tek tık tuşu ile halledebilsek fena olmazdı düşüncesiyle akşam Avatar Best of Model Define Yarışması vardı.Avatarların podyuma çıkıp hünerlerini gösterdiler :zuha: :D

Hayatta olmaz efendim ben bunu yaptırmak için ne uğraştım ama ikinci bir modeli çıkarsa eskisini veririm :D Yok Yek..! senin şu avatar değişimlerini tek tık tuşu ile halledebilsek fena olmazdı düşüncesiyle akşam Avatar Best of Model Define Yarışması vardı.Avatarların podyuma çıkıp hünerlerini gösterdiler :zuha: :D

wj8969.jpg

Al sana o zaman kravat hediye edim takarsın onuda bana verirsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri