cast ajansları

Konu sahibi son olarak 3667 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar merhaba oyunculuk konusunda bi bilgisi olan varmı gecenlerde interternetten araştırdım ve bu iş için en uygun cast ajansının family ajans olduguna kanaat getirdim ve başvuru yaptım kısa bi zaman sonra basvuruyla ilgili geri donus yaptılar başvurumun onaylandıgını soyledıler ve şubeye cagırdılar giderken tedirgidim biraz ama oradayken butun tedırgınlıgımı yendım karsılama ilgi muazzam bı sekılde ve oldukca samımı ınsanlarla tanıstım gordugum kadarıylada bi hayli projeleri var yanı kısacası kayıt olduk beklıyoruz ama bu konuda onerılerı olan arkadaslar varmı ne yapmalıyım????

Ben bu konudan çok muzdaribim şuana kadar 3-4 tane ajansa kayıt yaptırdım ve nasıl insanlarla karşılaştığımı hayal bile edemezsin. 2 reklam filminde oynadım. Kayıt için 600 lira kadar ücret ödediğim halde oynadığım reklam filmlerinden ücret alamadım. Ve en son family ajansla karşılaştım resmen ilk gelmem gereken yere en son gittiğimi anladım. İnsanların işi bu, bunu hissedebiliyorsun. kurumsallar, piyasada çok fazla deyim yerindeyse "merdiven altı" ajans var. O yüzden iyi araştırmalı, family ajansa giderek doğru bir secim yapmışsın.

Burada ajanslar sizi göremezki:)

Reklam kuşağına hoşgeldik aklımda bulunsun bari bir dizide oynamak istersem giderim :p

Link yok diye konuyu kaldırmıyorum şimdilik:p

bende birçok yere kayıtlıyım ajans olarak ama en iyi bnce family gibi çok yerde oynadım diger ajanslardan daha ses çıkmadı

bencede en sağlam ajans family ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri