Çarşaflı Kadına, 'Biraz Uzak Dur, Çarşafın Değiyor, İğreniyorum' Diyen Kadını Otobüsten İndirmek İstediler

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

Bursa'da yaşanan olayda, bir kadın otobüse binen çarşaflı kadına 'Biraz uzak dur, çarşafın değiyor, iğreniyorum' dedi. O sözlerin duyan otobüsteki diğer vatandaşlar ise duruma tepki gösterdiler.​

"Biraz uzak dur, çarşafın değiyor, iğreniyorum" diyen kadına tepki gösteren diğer vatandaşlar, "Ya otobüsü terk edin ya da kıza özür dileyin" dediler.​

Biraz uzak dur, çarşafın değiyor, iğreniyorum diyen kadına tepki gösteren diğer vatandaşlar, Ya otobüsü terk edin ya da kıza özür dileyin dediler.

Çarşaflı kadına hakaret eden kadının vatandaşların tepkilerinden sonra ise özür dilediği belirtildi.

Bunun gibi şirretlerden ülkenin her yerinde mevcut maalesef. Bunları duvardan duvara vurup ıslak odunla döveceksin

G**ü açık gezse tek laf etmezler çünkü derdinin giyimi olduğunu düşünmüyorum. Bir inanışa göre yaşaması mı battı? Kuru kuru özürle olucak iş mi bu? Şiddeti sevmiyorum savunmuyorum da kafasını kaldırım taşına vura vura ateş çıkaracaksın.

Kendi yaşamlarına en ufak müdahale olduğunda yaşam özgürlüğü, bilmem ne özgürlüğü diye kendini yırtanlar, konu müslümanlara gelince hiç acımadan her türlü iğrençliği çekinmeden söylüyor/yapıyor.
Bu ne empati yoksunluğu, bu ne iki yüzlülük be kardeşim !!

Geri