Çarpıcı iddia: NASA uzaylıların varlığını açıklamak üzere

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Guy Fawkes maskeleri ile bilinen tüm dünyaya ün salmış 'hack'tivist grup Anonymous, bu kez NASA'dan gelmesini bekledikleri bir açıklama ile karşımıza çıktı.

s-104a78e9fce848008e4de1a43163a32fb5d2f788.webp

Yaptıkları siber saldırılarla tanınan dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous birkaç gün önce yeni bir video yayınladı.

Indy100'ın haberine göre maskeli hack grubunun son yayınladığı videoda yer alan iddia ise, NASA'nın yakın zamanda uzaylıların varlığını bizlerle paylaşabilecek olması.

Anonymous, videoda ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji Komitesi'nin son toplantısında NASA sözcüsü Prof. Thomas Zurbuchen'in şu sözlerini aktarıyor

"Medeniyetimiz, evrendeki bir başka türden hayatın kanıtlarını keşfetmenin eşiğinde olabilir!"

s-1e3fe0aafdc05e4bfb28ef3d28d16739e28d41ac.webp

"Uzayda bir başka yaşam formunu arayan tüm farklı faaliyetleri ve misyonları dikkate alarak konuşmak gerekirse, tarihteki en derin, eşi görülmemiş buluşlardan birini yapmanın eşiğindeyiz."
Anonymous'un resmi internet sayfasında ise şu detaylara yer verilmiş

s-aee53df9f814e4607664d999259b2e44ee373993.webp

"Bu kanıtlar kesinlikle gökyüzünde bir yerlerde birşeylerin olduğunu ima ediyor.

Sadece halkın gözünü boyamak ya da halkın hoşuna gidecek veriler sunmak için uzay gemileri yapılıyor, vergiler ve siyah bütçe dolarları harcanıyor olması çok fazla olurdu."
Fazla uzak, ütopik bir teori gibi görünebilir ama gezegenimizin dışında yaşamın varlığına dair kanıtlar gün geçtikçe artıyor.

s-e10ce66877f640fee1db5c55ab792220276e70e0.webp

Sadece geçtiğimiz hafta içerisinde NASA 219 yeni gezegen keşfetti ve bunlardan 10'u Dünya gibi "kayalık gezegenler"

s-d730a003ebbb8c19f9cf41baabf302db15597e99.webp

Bunların hepsinin, güneş sisteminin bir parçası olan 'ne çok yakın ve bu nedenle çok sıcak olan ne de çok uzak dolayısıyla çok soğuk' Goldilocks bölgesinde yer almadığı bildirildi.

Bu, gelişme Kepler uzay teleskobu tarafından keşfedilen toplam gezegen sayısını 4.034'e çıkarttı.

s-ad2e19cfc2eb6a6d0c2763a79ea6611327b813ef.webp

Üstelik bu gezegenlerin 50 tanesi NASA tarafından "Dünya benzeri" olarak tanımlanıyor.
Sonuç olarak şundan eminiz ki, NASA yaptığı araştırmaları bizlerle dürüstçe paylaşmıyor olabilir.

s-dd2885bb76c6aa84c36bd78d0b80df4e5dae1be1.webp

Fakat Anonymous da bu açıklamaları biraz fazla abartmışa benziyor

s-2bc4b67591a627ebed054131a3c767db6e65d1e4.webp

Peki siz uzayda bizden başkaları olabileceği konusunda ne düşünüyorsunuz?

Onedio​

Kesin bir bitki formu ya da solucan benzeri bir şeydir açıklayacakları. :D

Siz Nasanın dünyaya dürüst olduğunu mu düşünüyordunuz?aaa ne kadar masum.keşfedilmemiş bir evren varken dünyada yalnız olduğumuzu düşünmek ıımmm..keşfedilmemiş üstüne ayak basamamış o kadar gezegen varken dünyada yalnız olduğumuzu düşünmek ımmm..uzat gider tabideee diyeceğim o ki o kadar çok sıkıldık ki keşke dünyayı istila etselerde dötlerine çip taksak ben zaten çok sıkıldım dinazorlarla falan yaşamak istiyorum

Siz Nasanın dünyaya dürüst olduğunu mu düşünüyordunuz?aaa ne kadar masum.keşfedilmemiş bir evren varken dünyada yalnız olduğumuzu düşünmek ıımmm..keşfedilmemiş üstüne ayak basamamış o kadar gezegen varken dünyada yalnız olduğumuzu düşünmek ımmm..uzat gider tabideee diyeceğim o ki o kadar çok sıkıldık ki keşke dünyayı istila etselerde dötlerine çip taksak ben zaten çok sıkıldım dinazorlarla falan yaşamak istiyorum

ben de dürüst olduklarını düşünmüyorum milyon tane galaksi, milyar tane güneş sistemi, zibilyon tane gezegen var biz ay'dan öteye gidemedik daha varsa bile onlar bizi bulur anca biz onları bulamayız :D

Benim mantığım uzaylı iddiasını kabul etmiyor.
Anubis in dediği gibi tek hücreli yada bitki dokusu gibi gelişmemiş bir canlı dışında bir yaşam formu iddiasını salakça buluyorum.

ben de dürüst olduklarını düşünmüyorum milyon tane galaksi, milyar tane güneş sistemi, zibilyon tane gezegen var biz ay'dan öteye gidemedik daha varsa bile onlar bizi bulur anca biz onları bulamayız :D

Düşünmemekde fayda var.gezegenleri siktiret düşün şimdi devasa büyüklükte sarı bi top geliyo senin yaşam alanını aydınlatıp ısıtıyo sende günaydın deyip geçiyosun mantıklımı yemişim animusu nasayı

Yalama oldu artik bu durum. Bilgi kirliliginin haddi hesabi yok.

Düşünmemekde fayda var.gezegenleri siktiret düşün şimdi devasa büyüklükte sarı bi top geliyo senin yaşam alanını aydınlatıp ısıtıyo sende günaydın deyip geçiyosun mantıklımı yemişim animusu nasayı

Dünyamızdan bin kat büyüklükte bizden 150 milyon km uzaklıkta devasa bir top dediğin gibi düşünmemekte fayda var şurda 3 milyarlık ömrümüz var sarı top'un yakıtıda bitecek bir gün :D

Dünyamızdan bin kat büyüklükte bizden 150 milyon km uzaklıkta devasa bir top dediğin gibi düşünmemekte fayda var şurda 3 milyarlık ömrümüz var sarı top'un yakıtıda bitecek bir gün :D

Lan benim 3 günlük ömre tahammülüm kalmadı sen diyon 3 milyar yıl.

Ya İsrafil duy sesimi üfle gelsin sarı top çoh sıcah..

Leblebi değil belkide uzaylıların sigara yakmağa kullandığı çakmağadır çok şeyapmamak lazım

Hala açıklanan bişey yok ;s
51. Bölgedeki gelişmelerle ilgili böyle bir iddaa atılıyorda işin içeriği baya bir derin ve karışık gibi

Geri