Carnival Row 2. Sezon

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
"Carnival Row" Sonunda 2. Sezona Kavuşuyor

Amazon'un unutulmuş fantastik dizisi, dört yıl aradan sonra 2. sezonuyla geri dönecek.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yıllar önce, başka bir fantezi dizisi Amazon abonelerini büyülemişti. Orlando Bloom ve Cara Delevingne'in başrollerini paylaştığı Viktorya döneminde geçen fantastik dizi “Carnival Row"un ilk sezonunun yayınlanmasının üzerinden tam dört yıl geçti.

Amazon Prime Video'nun pandemi sebebiyle 2. sezon çekimleri aksayan dizisinin, Çek Cumhuriyeti'nde yapılan çekimlerinin tamamlandığı haberi geleli de aslında iki sene olmuş ancak yeni sezon bir türlü yayınlanmamıştı.

Prime Video'nun yaptığı duyurudan öğrendiğimiz üzere; Carnival Row'un 2. sezonu 17 Şubat 2023'de yayınlanacak, ancak bu sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. 2. sezondan ilk fragmanın da yayınlandığı dizide; Delevingne ve Bloom, Müfettiş Rycroft Philostrate ve Fee Vignette Stonemoss olarak geri dönecek.

İlk yayınlandığı dönemde popüler olan fantastik dizinin neden 2. sezonla bitmesi gerektiği bilinmiyor. Ancak Hollywood Reporter'a göre, perde arkasında yaratıcı farklılıklar vardı, bu da hem uzun dört yıllık beklemeyi, hem de showrunner değişimini açıklıyor. Marc Guggenheim (Arrow) ve Travis Beacham (Pacific Rim) yerine, 2. sezondan Erik Oleson (Marvel's Daredevil) sorumlu.

7257910cf7400a53f38c11602684a92b.jpeg

Bu diziyi izleyip beğenmeştim,mistik havası,oyuncu kadrosu,geçmiş olduğu zaman ile beni büyülemişti.ikinci sezonu beklerken iptal edildiği yönünde haberler varken ikinci sezonu yayınlayıp final yapma kararı almışlar,gelsin izleyelim.

Hikaye, savaşın sefaletinden kaçan ve her türlü yaratığın (insanlar, vampirler, fantastik yaratıklar) aynı yerde toplandığı Viktorya Dönemi Burgue kasabasında geçiyor. Göçmen nüfus hızla büyümektedir. İnsanlar tarafından boyun eğdirilen mitolojik sakinler, hayatta kalabilmek için yasadışı işlere zorlanır. Bir seri katil cinayetler işlemeye başladığında zaten gergin olan halk arasında paniğe neden olur. Polis müfettişi Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) cinayetlerin baş şüphelisi durumuna düşer. Rycroft, gerçek suçluyu bularak adını temize çıkarmak için yola koyulur.

1.sezondan bilgilendirme.

50 sene sonra ikinci sezon mu olur ya

4 sene sonra gelen ikinci sezon gayet iyidi bence.ben beğendim.sanki hiç ara verilmemiş gibi izledim.güzel bir finalle olayı kapadılar.boş vakitte perili film severler izleyebilir.

10/7

Geri