Carlos Vinicius Galatasaray'da !

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Galatasaray'da forvet transferi mutlu sonla sonuçlandı. Cedric Bakambu'yu Real Betis'e gönderen sarı-kırmızılılar çok kısa süre içinde boşluğu doldurdu. Fulham'da forma giyen Carlos Vinicius ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Carlos Vinicius'un satın alma opsiyonunun olmaması ise taraftarları şaşırttı.​

18367168-728xauto.jpg

Carlos Vinicius

Carlos Vinicius

BRE
Brezilya
Oynadığı Takım: Fulham

Mauro Icardi'nin yanına bir forvet transferi daha yapmak isteyen Galatasaray'da Cedric Bakambu'nun ayrılışından hemen sonra mutlu sona ulaşıldı. Fulham'ın Brezilyalı oyuncusu Carlos Vinicius'u kadrosuna katan sarı-kırmızılılar kısa süre içinde resmi açıklamayı yapacak.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK​

GFSLZ-aWkAA4P6A

Galatasaray, Carlos Vinicius'u sezon sonuna kadar kiraladı. Brezilyalı oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

SATIN ALMA OPSİYONU YOK​

4a436b3f-1034974

Carlos Vinicius'un satın alma opsiyonunun bulunmaması Galatasaraylı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Fulham'da 48 maça çıkan 28 yaşındaki Brezilyalı forvet, 8 gol ve 3 asist yaptı.

büyük maçalarını izledim bu sezon fulham’ın, hiç aklımda kalmamış oynadığından bile emin değilim. yine de kariyerinde ilk 11 başladığı maçları düşünürsek maç başı gol ortalaması 1, asist kısmında da gayet iyi. sevindim açıkçası. opsiyona bir şey diyemem, performansına bağlı yapılabilirdi, kendisi de istememiş olabilir bilemiyorum.

real’den aldığımız iyi oldu, arda’ya daha çok fırsat doğar belki. (sakın cuma cuma kimsenin kalbini kırmayın, susun)

Icardi de biraz rahat nefes almış olacaktır.

Uzun boyunun avantajı ile sağdan soldan etkili ortalarla leblebi gibi gol atar bitti bu iş buraya kadar

Geri