Çaresizlik

Konu sahibi son olarak 2529 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimi kemiren bir duygu var...
Sebebini bilmediğim bir yalnızlık duygususebebini bilmediğim bir huzursuzluk...Önceden sadece geceleri ağlardımartık gündüzde ağlıyorum.Eskiden sadece kendime kızardımşimdi herşeye kızıyorum.

Farkında olmasamda büyüyorum.Uzaklara olan özlemimde benimle birlikte.Bir "uzak" sevdasıdır tutturmuşum.Nedenniçinniye? diye sormadan..
Hayata devam ediyorum.Hiç bir tathiçbir lezzet almadan...
Etrafıma bakıyorumzaman çok çabuk geçmiş.Dünün çocukları artık bugünün gençleri.
Eskiye oranla daha çok insan tanıyorumama eskiye oranla daha yalnızım.Demek ki diyorum önemli olan çok değilmişönemli olan "ASIL OLAN" mış...
Yoldayım henüzeve gidiyorum.Kafamı kaldırıp şehre daldığımda bir kalabalık görüyorum.Her zamanki İSTANBUL...
Bu kalabalık arasında ben yalnızım.Uzakta çok uzakta beni anlayan birisi var aslındaama dedim ya çok uzakta...
Yıldızlar bu gece küsmüş İstanbul'Gökyüzünün o lacivertini örtü yapmışlar kendilerine.Belkide onların içindeki ışıkta sönmüştür.Tıpkı benim gibi..Tıpkı benim ışığım gibi...
Hafızamı yokluyorum.Kimler vardı hayatımdakimlerdi hiç ayrılmayacağım arkadaşlarım?Kimlerdi unutamadıklarım?Hani neredeler?Hayatımın neresindeler?
Hayallerim vazgeçilmezlerim...Sizlerdemi terkettiniz benisizdemi vazgeçtiniz benden?Yoksa benmi vazgeçtim sizden???
Neredesiniz hayallerimhayatımın neredesindesiniz?Yada siz varsınızda benmi yokum?Cevap verin bana...
Bir çığlık atıyorum gecenin karanlığındageri dönmüyor bana.Boşlukta kaybolup yitiyor.
Bir bakış atıyorum şehregözlerim aradığını bulamıyor !...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri