caresizce ölmeyi beklemek

Konu sahibi son olarak 4485 gün önce görüldü
yasamim genel olarak ev ve pc arasinda gecer.kitaplarla soru bankalari ile genel olarak mükemmel insan olmasa genel olarak basarili biriyim ama nevarki hayat hayattan zevk alma konusunda pekde ii deilim herkes Güler eglenir biriyle konusmakdan zevk alir ben ise alamiyorum.surekli gelecek kaygisi nekadar ii bir iste calismis olsanda mutlu olamadikdan eglenemedikten sonra hersey monotonlastikdan sonra ne anlami kalirki yas itibari bu yasda.yasamak ölumden beter öyle bir aciki caresizlik gibi biseylerin deismesi gerekli bunu farketmene ragmen caresini bulamamak.peki hayatimin kalanida bole gecerse

Karamsar olma, hayata saril.
Elestiriye aciksan eger söylemeden edemeyecegim; bu konuyu köse yazisi gibi bulmadim pek. Bence tasinmali.

Hepimizin yaptigi sey aslinda. Tek fark sen bilincindesin. Bilinc oldurur. Biliyorum cok kotuyum.

herkez senin kadar şanslı değil birde o yönden bak ve bu senin elinde biliyosun bence bişeyleri değiştir hayattan tat almaya bak. bu senin ellerinde birde çok klasik olucak belki ama çaresizseniz çareSİZSİNİZ demişler boşa dememişlerdir heralde bi dene :)

elestırılerı severım haklısınız yanlış bı yere açtım ıste herseye kafa yormak cok kotu bır durum.yaptıgın hatalar yasayamadıgının farkında olmak kadar caresızlık yok hele bıde aklına gelırse
ama sil bastan yapmak en ıyısı

Herkesin derdi kendine göre büyüktür derler aslında ama umutsuzluk bize göre değildir
hala nefes alıyorsan hala yasıyorsan eğer yaratılmısların en mukemmelı olan ınsana karamsarlık umutsuzluk yakısmaz ...
daha pozitif bakabilmeli insan ve unutmamak lazım kı hersey içimizde bitiyor hersey bizim elimizde eğer bu sekılde kolayı seçip kestirip atıyorsan baştan kaybedersın...

Umutsuzluk güzeldir daha az kaybettirir.
ama sen gene de olma boşver .:o

galıba haklısınız ii tarafından bakmak lazım herkesın benden daha buyuk sorunları vardır daha buyuk benımkı abur cubur yemek gıbı bısey galıba (:

Geri