Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanmıyorum.En çok benim yorumlarım döner burda iddialıyım bu konuda
Bugün bana karşı çok negatifsiniz Aze hanımSanmıyorum.
Vakti zamanında bir akımdı ve oldukça popülerdi. Liseliler bilmez.Old but gold enci yorumunu bi sabitlesek şuraya onun dışında başka yorum dikkatimi çekmedi daha
Okito my friend bbVakti zamanında bir akımdı ve oldukça popülerdi. Liseliler bilmez.
Hangisi kız o hfjfjdOld but gold enci yorumunu bi sabitlesek şuraya onun dışında başka yorum dikkatimi çekmedi daha

@No Pasaran bu ne hırs kfjfh Dün gördüğümde bunu biraz güldüm yükselmene :d Biraz daha düşünsem daha komik bir şey bulurdum ama bu nefret dolu yorumu bir an önce herkesle paylaşmak istedim kfjf Yıldız Tilbe’ye ayıp ettin, o ayrı…
Ekli dosyayı görüntüle 117233
tanju özcan bir yıldız tilbe iki.no pasaran'ın tanju özcan nefreti ve fenerbahçe sevgisi o kadar ağır basıyor ki sermaye savunuyor.
tanju özcan bir yıldız tilbe iki.
tanju nefretinin sebebini biliyoruz da yıldız nefreti athena gökhan ile yaşadığı tartışmaya bağlıyorum. doğru mudur?

@No Pasaran bu ne hırs kfjfh Dün gördüğümde bunu biraz güldüm yükselmene :d Biraz daha düşünsem daha komik bir şey bulurdum ama bu nefret dolu yorumu bir an önce herkesle paylaşmak istedim kfjf Yıldız Tilbe’ye ayıp ettin, o ayrı…
Ekli dosyayı görüntüle 117233
Ekmek yoksa pasta yesinler.
Pasta derken, pastane şeysi değil. "Makarna" anlamında.
Biz Sezen’ciyiz kardeşim : dtanju özcan bir yıldız tilbe iki.
tanju nefretinin sebebini biliyoruz da yıldız nefreti athena gökhan ile yaşadığı tartışmaya bağlıyorum. doğru mudur?