caps yapmalık üye yorumları

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Bu çok iyi konuymuş ama ilk sayfalardaki çoğu foto uçmuş....

Old but gold enci yorumunu bi sabitlesek şuraya onun dışında başka yorum dikkatimi çekmedi daha

ae694c273a310ef130cc8cba41742e71.jpg
it herif

@No Pasaran bu ne hırs kfjfh Dün gördüğümde bunu biraz güldüm yükselmene :d Biraz daha düşünsem daha komik bir şey bulurdum ama bu nefret dolu yorumu bir an önce herkesle paylaşmak istedim kfjf Yıldız Tilbe’ye ayıp ettin, o ayrı…

IMG_3458.jpeg

@No Pasaran bu ne hırs kfjfh Dün gördüğümde bunu biraz güldüm yükselmene :d Biraz daha düşünsem daha komik bir şey bulurdum ama bu nefret dolu yorumu bir an önce herkesle paylaşmak istedim kfjf Yıldız Tilbe’ye ayıp ettin, o ayrı…

Ekli dosyayı görüntüle 117233

no pasaran'ın tanju özcan nefreti ve fenerbahçe sevgisi o kadar ağır basıyor ki sermaye savunuyor.
tanju özcan bir yıldız tilbe iki.
tanju nefretinin sebebini biliyoruz da yıldız nefreti athena gökhan ile yaşadığı tartışmaya bağlıyorum. doğru mudur?

tanju özcan bir yıldız tilbe iki.
tanju nefretinin sebebini biliyoruz da yıldız nefreti athena gökhan ile yaşadığı tartışmaya bağlıyorum. doğru mudur?

jdjd gurbetçileri ve osimhen’i unutma:d
Ya yıldız tilbe gökhan özoğuz ile neden tartışmıştı diye baktım, göz gezdirince hatırladım, sebep bu da olabilir jfjf ama no pasaran’ın bunu hatırlayacağını sanmıyorum. Bence yıldız tilbe’yi çekemiyor…

IMG_3463.jpeg

bu arada o ırkçılık tartışmaları üzerine atmış bu tweetleri, yıldız tilbe’nin de aşağı kalır yanı yok, şuna bak jdjdIMG_3464.jpegIMG_3462.jpeg

Geri