Cappy meyve suyu rezilliği

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
tebrikler tam 12 sene öncenin mizahını hala yaşatmaya çalışan sizler için.

Biz de kola aldık kapağı açarken imam kallavi yasaklansın diye bağırdı. Kıyamet alameti bunlar.

Son düzenleme:
Iyi bari.
Burda aids virusu falan siringaliyorlar,şantaj için.

• Beğen
Tepkiler: Min
Ilk defa şu adama katılıyorum. Belki iki olmuştur. Neyse işte.

12 yıl mı ben yeni sanıyodum
birazdan da "adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş" şakası yapacaktım o da mı yapıldı :(

Ulan adam yıllar sonra bir konu açtı demediniz şey kalmadı :) devam imam gülmüyor olsak da, gülüyor gibi yaparız.

• Beğen
Tepkiler: Min
Valla sen yılllar değil 10 yıl sonrada açsan elh bizde müslümanız. içinden ne çıktı bizede söyle bizde gülelim..boş işler bu kardeşim. hayatta neler oluyor sen meyva suyuna takmışın. günde 10 kişi ölüyor bu ülkede konundan dahamı önemli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sosyal mesajı aldım da adli duyar kasacak adam da gelsin yazsın konuyu kapatalım xd

elh bizde müslümanız elh

sosyal mesajı aldım da adli duyar kasacak adam da gelsin yazsın konuyu kapatalım xd

elh bizde müslümanız elh

Müslünamlıkla ne alakası var anlayamadım elh bizde müslümanız konuyu sapıtmayın . net bir bir cevabınız yokmu.

elh bizde müslümanız konuyu sapıtmayın

Ben konuyu sapıtmadım ama sen diğer bir konudaa sapttın ben orayıda buraya aktarayımmı ? boşver kardeşim amacın aşk sevgi ise varsa sevdiğin aşkın yolun açık olsun . ama bunlar sadece kandırmaca

Ben konuyu beğenmedim dini değerlerime hakaret var.
Yetkili yok mu kapatın konuyu tşk.

Valla ben şunuda demeden geçemicem sen imamsan , senden imam olmaz. ama dersenki ben imam değilim bak o bana uyar sen zaten olamazsın

Geri