Çapkınlık Mizahı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Öyle ulu orta konuşulacak bir tanımı yoktur çapkınlık mizahı denen olgunun. Baş başa bir akşam yemeği sonrası benim eve gidip üzerimize şöyle rahat bir şeyler alıp kadehlerimizi tokuştururken bunu discuss edebiliriz diye düşünüyorum şekerim.

Jack Nicholson, Terms of Endearment (1983) filminde çapkın bir erkeği çok iyi oynamıştı, yerine göre güldüren yerine göre de çok duygusal bir filmdir.

Forumda daha önce paylaşmıştım ancak başlığı görünce doğrudan aklıma bu film geldi.

Bunu mu demek istediniz?

* Yeni kedim şerefsizin önde gideni çıktı. Ne yapmalıyım

* Kedim dişi sineğe bile yavşıyor, saksıda çiçeğe bile hâlleniyor

* Kısırlaştırma da işe yaramadı. Kedimin gözü hâlâ dışarda

Yukarıdaki bilgiler size yardımcı oldu mu?

- Evet
- Hayır

Bir tane de film benim aklıma geldi. Arım Balım Peteğim’de Cüneyt Arkın kazanovayı çok iyi oynuyordu, başrolü de Türkan Şoray ile paylaşıyorlardı. Tabii yeşilçam olduğu için melodrama bağlamışlardı ama çok tatlı bir filmdir. Adamın kadrolu müzisyenleri filan eğlenceliydi.
Türkan Şoray’ın tüm etkileyiciliğiyle “ateş lütfen” dediği sahne de bu filmdendir:emoji_bomb:

1756882702921.jpeg

Böyle bişey varsa o da damat Ferit filmidir zirveye çıkarmıştı o zamanlar çapkınlık nedir bu kadar olumsuz birşeyin tatlı bir tepside sunulması vs :d okadar kızı sıraya dizmisken kimse kızamıyordu :d

Söz konusu çapkınlıksa, miyavlarım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-03-10-34-37-309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-03-10-34-37-309_com.android.chrome.jpg
    486 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-09-03-10-31-27-683_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-03-10-31-27-683_com.android.chrome.jpg
    475.2 KB · Görüntüleme: 9
Bunu mu demek istediniz?

* Yeni kedim şerefsizin önde gideni çıktı. Ne yapmalıyım

* Kedim dişi sineğe bile yavşıyor, saksıda çiçeğe bile hâlleniyor

* Kısırlaştırma da işe yaramadı. Kedimin gözü hâlâ dışarda

Yukarıdaki bilgiler size yardımcı oldu mu?

- Evet
- Hayır
:D:D:D

Geri