Çapkın Kız

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Çapkınlık genelde erkeklere yakıştırılan bir ifadedir.
Çapkın erkek olur ama, kız çapkın olursa çok farklı yerlere çekilir. Türk topluğunda kabul görmeyen bir durumdur.

Bakınız: Gönül Yazar şarkısı Gönül Yazar - Çapkın Kız - YouTube

Çapkın kız yoktur .. Başka bir şeydir onun adı ..

Kusura bakmayın ama iğrenç yorumlar.
Tamam çapkın erkeklerde başla bir şey oluyorlar.

Dipnot:Sansürsüz hayat istiyorum.

Yorumlar gerçekten saçma olmuş, çapkın erkeklere ses çıkarılmazken çapkın olan kız ise isminin önüne iğrenç sıfatların yakıştırılması da neyin nesi?

Konu sözlük konusu değil mi ??
Yorumlara laf söylenecekse konuyu tartışmaya taşıyalım ..

Pardon Bende Hanfendı bayan yazcaktımda kuzenım yazmıs ustekini :D

aynen aynen çapkın erkek = piç, delikanlı
çapkın kız = motor, kumbara, aşifte aynen, ayyneeenn

işte o benimmmmm!
ben insanlara güzel kelimeler kullanmayı severim. çoğu arkadaşımla da çok samimiyimdir. çok severim arkadaşlarıma filan laf atmayı :D

Yakışıklı erkek gördü mü dayanamayan kızdır.Çapkın erkeğin kız versiyonudur.

çapkınlık yapmak suçmu ?
suçsa neden erkeklere serbest biri bana bunlarn cevabını versin :D medeni hali boşta olana çapknlık yakışıo bence :p

tabiri farklı yerlere çekenler olmuş
olabilitesi her zaman vardır

Gayet olabilir, erkek ne yapıyorsa kadında aynısını yapar bu hakkı vardır. Bunu yaptığı için o kadını yargılayan zihinler kendi yedikleri nanelere baksınlar. Hoş Ataerkil bir din ile şekillenmiş toplumda bu gibi insanlar hep olmuştur. Erkektir yapar, kadın yaparsa O...pu denir.

Halbuki bu insanlar kendi yedikleri naneleri normal görürler, çünkü onlar için bu elinin kiridir ne olacak ki hem. Erkeklerin bekaret gibi kaygıları yoktur, aslında kadınlarda da olmaması lazım ama toplum baskısı sonucu türlü yaftaları haksız yere taşıyorlar.

konuyu anladım olur niyede olmasın nasıl erkeklerde manyak hasta deli çapkında varsa kızlardada var nörmal yanı realdada o başlayan kelimeyi hiç kullanmam çünki senin olan zaman aşkin hayatın ömrün oluyor başkasının olanda o mu oluyor ;) sadeçe erkeklerin ilqimi yok :D bir şey oldumu her yerde konuşulur tabi kızlardada aynı biz nasıl konuşuyoruksa onlarda kendi ortamında bizim gibi konuşuyorlar herenin öz hayatı ben manyağimsa veya çapkın veya şaşar kime ne ;) her kes öz derdini çeksin onlarda O.... varsa bizdede T.... var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri