Çapkın erkek uslanır mı ?

Konu sahibi son olarak 3766 gün önce görüldü
rashit in bi lafı vardır...

- bu son durakda bekliyorsun nedeeeen daha çok tüketeceğimiz aşklar varken teker teker geçer otoban çizgileri

yada teomanın bi lafı vardır

- iç tüm şaraplarını bu dünyanın kay ıslak güvertelerinde bütün güzel kadınların

yani adamda tip varsa neden uslansınki zaten herşeye hakimse

Sanmam uslanmış gibi yapabilir ama huyundan da vazgeçmez :p

Bir capkin kadin olamadim arkadas :T:
Capkinlik dersi verin bana azcik :p

Bir capkin kadin olamadim arkadas :T:
Capkinlik dersi verin bana azcik :p

bizim türk erkeği sapyoseksüel değil , ordan kaybediyolar yoksa çok can yakıcak potansiyele sahipsin .d

mesela;

nick in soi fon olsa , ben peşinde olabilirdim mesela :asd:

bizim türk erkeği sapyoseksüel değil , ordan kaybediyolar yoksa çok can yakıcak potansiyele sahipsin .d

mesela;

nick in soi fon olsa , ben peşinde olabilirdim mesela :asd:

Ben sapyoyum da ne oluyor, bir isime yaramadi :D
Ama haklisin sapyoseksuel erkek bulmak lazim lkjklj

Soi fon da az suratsiz degil ya, yoruichi daha iyiydi .p

Ben sapyoyum da ne oluyor, bir isime yaramadi :D
Ama haklisin sapyoseksuel erkek bulmak lazim lkjklj

Soi fon da az suratsiz degil ya, yoruichi daha iyiydi .p

yoruichi yaşlı ya .d bide onla dışarı çıktımı sıkıntı anında kedi dönüşüp efil efil arttırır kendisini
soi fon candır ya , o bankai yi kullanabilcek daha yiğit bi hatun yok soulsociety de

yoruichi yaşlı ya .d bide onla dışarı çıktımı sıkıntı anında kedi dönüşüp efil efil arttırır kendisini
soi fon candır ya , o bankai yi kullanabilcek daha yiğit bi hatun yok soulsociety de

Yoruichi'ye yasli diyen sanki 20 yasinda :d
o bankaiyi Yoruichi ogretmemis miydi ki ona? :nee:Ben mi yanlis hatirliyorum?
Neyse, dur bulalim sana bi soi fon da o orta parmagiyla cizittirsin kolunu, bacagini :d

Yoruichi'ye yasli diyen sanki 20 yasinda :d
o bankaiyi Yoruichi ogretmemis miydi ki ona? :nee:Ben mi yanlis hatirliyorum?
Neyse, dur bulalim sana bi soi fon da o orta parmagiyla cizittirsin kolunu, bacagini :d

hayır (:

aynı tekniği ondan öğrendi tabi aizen vakasından sonra hepsi güçlendi daha bir sürü şey olduda spoiler olmasın mangası devam edio çünkü .d ancak her zampaktou nun ruhu farklıdır dolayısıyle bir bankai yanlızca 1 kişiye ait olabilir , kullanıcının içinden gelen gücün yansımasıdır , her zampaktou nun farklı bir ruhu ve karakteri vardır (: soi fon nunki arı gibi bişi

Ben bir insan 7sinde neyse 70de de odur sözüne çok katılan biriydim. Ta ki çevremde evlenip çoluk çocuk sahibi olan arkadaşların durulduğunu görene kadar. Acaba her erkeği diz çöktüren bir kadın vardır cümlesinin etkisi mi, yoksa baba olmanın verdiği ağırlık mı bilemiyorum. Kişiye göre değişir.

Uslandırırız. Yeterki hatun kısmısı becerikli olsun bu konuda.

Capkin erkek diye bir sey yoktur.Kendisine saygısı olmayan erkek vardir.Kendisine saygısı olmayan birinin de başkasına asla olmaz.

Simdi alinin yasi aysenin yasinin 3 katindan 8 eksik, 10 yil sonra ikisinin yaslari toplami 38 olacagina gore,

Capkin kadin uslanmaz.

Çapkınlığı huy edinmiş erkekler var, evlense de uslanmaz.

Çapkınlık yaramazlık mı ,huyudur karakteridir yani öyle gelmiş öyle giderdir (:

Geri