Çantanızda olmazsa olmaz dediğiniz 3 şey nedir?

Konu sahibi son olarak 1066 gün önce görüldü
Islak mendil,
Şarj aleti,
Parfüm.

Kadınlara sorulmuş bu soru sanırım. Biz çanta kullanmıyoruz.

Peçete diyeceğim ama o da genelde bitince yenisi konmaz, cüzdan olsun da gerisi çokta önemli değil.

El çantası kullananlar vardı bi ara onlar da fetöden alındılar içeri.
Pek kalmadı erkeklerde çanta kullanımı.
Sırt çantası var onu da çocuklar okul kitablarını koyuyor :)

Satıldığına göre alıcısı da vardır beyefendi. Polodaki çantalar çoksel. Sırf tarz için kullananlar olabilir. Yakışıyor bence aksesuar olarak düşünün. :)

3 çok az. Cüzdanı zaten saymıyorum. Oh bi tane eksildi...
Geçen arkadaşlarla otururken çantamda ne var videosu taklit ederken fark ettim de bu çantayla dağ bayır aşılır.
Selpak ve yedek selpak, mutlaka krem, mutlaka lip balm, ayna, iki ruj, ıslak mendil, dalin, mandalina kolonyası, naneli sakız, parfüm bazen, mutlaka atıştırmalık bir şey, kulaklık şüphesiz, şarj aleti mecbur, toka illa ki, ped bulundurmak lazım, ağrı kesici. Bunların hepsi olunca kendimi güvende hissediyorum. Arada unutunca birini üzülürüm, küçük çantaları kullanmak beni hep gerer mesela...

Satıldığına göre alıcısı da vardır beyefendi. Polodaki çantalar çoksel. Sırf tarz için kullananlar olabilir. Yakışıyor bence aksesuar olarak düşünün. :)

Pantolonumun cepleri yetiyor bana.
Fazla bir şeyim yok zaten.
Cüzdan , sigara , tesbih ve silah.

evet üç kesinlikle çok az. o yüzden sadece olmazsa olmazımı ekte paylaşıyorum :

8796810903602_1499977600740.jpg

Çantam resmen bakircilar çarşısı gibidir.Yok yok...Ama sadece bir anı değişmez.O daima benledir.

Cüzdan, telefon, anahtar, sakız, selpak mendil, parfüm.

Cüzdan haricinde diye sorulmuştur diye düşünerek:)
  • yaz kış şemsiye,
  • powerbank
  • el kremi

şarjlı şey
şarjlı şeyin şarj aleti
şarjlı şey bozulursa diye normal şey

yazan bi' terbiyesiz var mı diye baktım neysekime bu forum öyle bi' forum değil hep elit insanlar düzgün terbiyeli insanlar var ailecek forumda takılabiliyoruz allahım nolur ıreceyi başımızdan eskit etme xe md mn imperium ver. -bazen duanın arasına latince kelimeler eklerim çünkü havam batsın may gat da der ki uuu beybi kuluma bak ne de entel.-

640x360.jpg

Geri