Cansu Kaya

Konu sahibi son olarak 1139 gün önce görüldü
18 yaşında tecavüz edilip öldürüldükten sonra kanala atılan bir genç kız ..
Haziran ayındayız bu yıl katledilen 143. kadın ..

Ülkede ki olmayan adalet yüzünden ne ilk ne son kadın cinayetidir.
Ayrıca her gün sokakta ağzını açıp kadınlara yiyecek gibi bakan tüm sapıklarin pipilerinden asılmasını isterdim.

Vicdan denilen şeyin giderek insanı terk ettiği noktadayiz.

okuduğum da üzüldüm umarım failleri bir an önce bulunup sözde adalete teslim edilir.

Nasıl kıyabiliyorlar anlamış değilim.

Özgecanı unutan bir ülke başka bir canın gidişine sessizce el sallıyor. Kadın ölümüne doyamadınız!

Artık yorum yapamayacak kadar bıkmış tükenmiş durumda olduğum bir konu. Bu tarz insanlara ne kadar beddua etsek ardı arkası kesilmiyor. Allahım şu Ramazan ayında herkesin içine biraz iman ve vicdan versin. Artık böyle dua etmeli sanırım.

Bir gülü daha soldurdular
Bir bayanı daha katlettiler
Bir insanı daha katlettiler
Adalet kavramını bilmeyenlerden adalet beklemek boşuna çabadır.
indirim cezalarına devam hiç durmadan devam sıradaki kim olacak arkadaşlarımız mı kardeşlerimiz mi biz mi?
soyunuz sopunuz kurusun.

Bunu yapanlar bir kere ölmemeli çok defa öldürülmeli.
Çeşitli işkence tekniklerine maruz kalmalı,ölmek için adeta yalvarır hale gelmeli.
Nasıl gözleriniz körleşiyor,nasıl pervasızca kesip doğrayıp yakabiliyorsunuz.
Bk çukurunda gebersinler.

Cansu Kaya ; Allah ailesine sabır versin ne denir ki. üzgünüm böyle haberler okudukça insanın var olduğu güne lanet ediyorum.

Ben Cansu Kaya. 18 yaşındaydım. Tecavüz edilip öldürüldüm. Evime ekmek götürmek için çalışırken beyinleri pantolonlarında olan hayvanlarca öldürüldüm. Cansız bedenimi suda buldular.
Ben bu yıl içinde duyduğunuz öldürülen 2. kadın, duymadığınız 143. kadınım.
Ben kız kardeşinizim, ablanız, annenizim.
Katillerim aranızda dolaşıyor. Bir gün birisi farkedilirse iyi hal indirimi alacak.
Ben mini etek giydiği için taciz edilmesi hoş görülen, ben tecavüze uğrarsam 'BAĞIRSAYDI' denilen. Bağırdım. ÇIĞLIĞIMI DUYDUNUZ MU?
Ben Ayşeyim, Fatmayım, Özgecanım, ben senim. Tüm ezilenler, tüm ataerkil yapıya köpek olmuş sistemin ezdikleriyim.
Ben bunca namussuzun arasında namusu yüklenen, namus cinayetine kurban gidenim.

Öldürüldüm. Tek suçum vardı: KADIN OLMAK.

Ve bir ses yükseldi veda hutbesinden "Kadınlar size Allah'ın emanetidir."
Emanete böyle sahip çıkılır mı?

-alıntıdır-

Eskiden kızlar diri diri toprağa veriliyordu şimdi tecavüz edilip katlediliyor kesiliyor biçiliyor yakılıyor çağ atladıkça medenileşeceğimize hayvanlaşıyoruz yazık
bu tarz insanlık dışı olayların önüne geçmek için daha kaç kadının katledilmesini bekliyorlar acaba
üzücü hem de çok...

Geri