Cansu Canan Özgen Kimdir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1609057321052.png
Cansu Canan Özgen 23 Eylül 1989'da İstanbul'da doğdu. İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü mezunudur. BJK TV'de başladığı sunuculuk kariyerinde daha sonra Habertürk TV'ye geçmiş, burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yapmış, ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı "Öteki Gündem" programı ile ekranlara gelmiştir.

2018'de Habertürk TV'den ayrılarak A Haber Kanalı'na geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunan Özgen 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmeye devam etmiştir.

1 Ağustos 2019'da A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek "8'de Bugün" programıyla ekranlara gelmeye başlamıştır.

Sunuculuk kariyeri dışında bireysel olarak ve sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınlayan Cansu Canan Özgen ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda konuşmacı olarak yer almıştır.
alıntı​

severim bu kadını. bir tek cengiz semercioğlu ile yaptığı magazin programında biraz şey bulmuştum çünkü kadının öyle bi tarzı yok. sırıttı o programda. taslaman ile ilgi çekici programlar yapmıştı.
ve hakikaten maşallah şuna bak yani, ilber bey napsın şimdi haklı adgd

İlber Ortaylı gibi bir bilim insanı, poliglot da olsa erkek erkek işte. Çok güldüm ben ya. skljskljs

Güzel kadın,tarihe meraklı,bir kaç programını izlemiştim.habertürkte ki tarih programına başladığında biraz yetersizdi,zamanla kendisini geliştirdi.ama sonrasında takip etmedim.

tarihle ilgili programlarda hep yaşlı yaşlı proflar var.. İlber hoca Pelin Batu'dan sonra ilk defa güzel bir kadın gördü, normal yani...

Ohhh

Ekli dosyalar

• IMG-20201226-WA0007.jpg
    IMG-20201226-WA0007.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 6
Bak çok acayip bi olay. Daha önce bahsettik aslında. Fiziksel olarak olmasa da zekası İlber hocayı alfa yapıyor. Ve bir alfa tarafından beğenilen bir dişi, betaların da ilgisini çekiyor. Ona gereğinden fazla anlam ve değer yüklüyor artık zavallı beta.

Geri