Canseliçinsusma

Konu sahibi son olarak 2072 gün önce görüldü
CbxYrpAWIAIK_yJ.jpg:large

Toplumsal duyarlılık göstermeniz için resmi sosyal mecralarda paylaşmamız gerekiyor.
Yardım edecek hatta konuyu bile okuyacak herkese teşekkür ediyorum.
Ülkede her gün bunun gibi bir çok olay oluyor, tek birisinin bile üzerinin kapatılması affedilemez.

Twitter üzerinden #canseliçinsusma başlığında destek verebilirsiniz.
Herkese teşekkür ediyorum.

Avaz avaz bağırsak bi tarafımızı yırtsak bile bitmiyor. Analar babalar iyi evlat yetiştiremiyor

O kadar iğrenç bir hal aldı ki toplumumuz tecavüz eden değil tecavüz edilen kendini suçlu görüp intihar ediyor

O kadar iğrenç bir hal aldı ki toplumumuz tecavüz eden değil tecavüz edilen kendini suçlu görüp intihar ediyor

Bu toplumsal curumedir, curumeye baslayan hersey yok olmaya mahkumdur
Bu yuzden en ufak bir taciz olayi bile sikayet edilmeli

Bi orosbuanalı çıkmış haketmiş falan demiş. Sosyal medyada ona dalıyorlardı. Allahtan muslumanız yoksa halimiz haraptı. Hırsız kaypak **Spam/Adversiting** tecavuzcu davarlara donerdik Allah göstermesin

Bu sütü bozuklar dokunmaya hakları olmayan bedenlere el sürüyorlar ya verecekler milletin eline bu kansızları çok güzel severler onu anladığı dilden konuşup çarpanlarına ayırırlar. Tipine baksan adam sanırsın papucumun adamı

Üzeri kapatılsın ki bu kanı bozuk öğretmen müsveddesi birçok gencin hayatını karartabilsin, hayalleriyle oynasın, geleceğini elinden alsın. Susmayacagız elbet senelerdir, aylardır susmuyoruz zaten. Münevver, Özgecan, Cansel... Sesimizi dilerim ki sadece siz duymuyorsunuzdur. Gün olacak devran dönecek ben inanıyorum. Yeter artık lütfen.

İnsan ne diyeceğini şaşırıyor bir de bunu yapan öğretmense. Korkunç, çok korkunç...

Sesimizi ne kadar yükseltsek haysiyetsizlere vızıltı geliyor.Arkadaşın söylediği gibi bu millet aileden aç yetişiyor.Ülke de tecavüze elverişli bir adalete sahip olunca şartları kolay bulup açlığını bu yönde gidermeye çalışıyor.
En üstteki isimler kadını alaşağı ettikçe,onu hor görmeye müsaade ettikçe,kendileri bile kullandıkları cümlelerde kadın-erkek eşitliğini bozdukça ve kadına hakları kısıtladıkça bunların önüne geçmek daha da zorlaşacaktır.Cezayı arttıracaksın sen,millete sütü bozuk ahkamlar kesmeyeceksin!
Cezalar baki kaldıkça,azıtıklar olduğundan daha hızlı adım atacaktır.Kadınları dış görünüşüyle eleştiren her göz açtır.Yetişememiştir,yetiştirilememiştir.
Böyle pislikler arınmadıkça en tepeden en aşağıya,maalesef daha çok isim yazacağız gibi geliyor buraya.Dileğim yanılıyor olmamdan yanadır.

Kötü insan olmak meslek ile alakalı değil demek ki, öğretmen, doktor ve polislere dahi güvenemeyecek isek gidip ölelim.

Üstteki yazıya katılıyorum sonuna kadar, intihar değil bu bir cinayet ve bu adam cinayetten yargılanmalı !

Okullarda bu iğrençlikler var malasef.İlkokul yıllarımda dahi gözümüzün önünde dedemiz yaşındaki hocaların kızları elle taciz ettiğine sahit olduk.Sikayet için müdürün kapısına vardığımızda müdür, resmen bizi kale bile almadı.Anladım ki biz ahlak ahlak diye dem vuran ancak uçkur beyinli bir milletiz.Tabi bu bir geneleme değil.Biz erkek egoları uğruna katledilen, tecavuzü ise komik gerekçelerle meşrulaştırmaya çalışan bir toplum olmamalyız.Yazık! yitip giden bir genç kızın kanlarıyla boğulmaları dileğiyle.

Geri