canlıpetshop hakkında

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
evcil hayvan severler için ciddi anlamda iyi fiyatları bulunan bir site.
tasarım olarak biraz amatör duruyor ama ürünlere yapılan site içindeki yorumları okuyunca kendimi alışveriş yaparken buldum. ajdjskakd 20 litrelik betta akvaryumum için 1kg kuvars kum, betta yemi, kurutulmuş kan kurdu, 5 kök elodea, 1 paket su mercimeği, 1 adet elma salyangoz, 2 tane de hayalet karides aldım. yaklaşık 40 lira tuttu. alışverişten sonra diğer sitelerde yapılan yorumlara bakayım dedim bakmaz olaydım, yerden yere sokmuşlar adamları. :D saat 11den beri şikayet okuyom.

alışveriş yapan var mı benden başka. :/ kum haricindekileri heycanla bekliyorum. cumartesi gelir inş. :D

evcil hayvan severler için ciddi anlamda iyi fiyatları bulunan bir site.
tasarım olarak biraz amatör duruyor ama ürünlere yapılan site içindeki yorumları okuyunca kendimi alışveriş yaparken buldum. ajdjskakd 20 litrelik betta akvaryumum için 1kg kuvars kum, betta yemi, kurutulmuş kan kurdu, 5 kök elodea, 1 paket su mercimeği, 1 adet elma salyangoz, 2 tane de hayalet karides aldım. yaklaşık 40 lira tuttu. alışverişten sonra diğer sitelerde yapılan yorumlara bakayım dedim bakmaz olaydım, yerden yere sokmuşlar adamları. :D saat 11den beri şikayet okuyom.

alışveriş yapan var mı benden başka. :/ kum haricindekileri heycanla bekliyorum. cumartesi gelir inş. :D

Yari fiyatına alnissin... bakarsin gelir..

hiç duymadım bu siteyi,şimdi inceledim birazcık
eğer teslimatta ve ürünlerde sorun olmuyorsa biraz amatör gibi ama hoş
ancak evcil hayvan ticaretinin yapıldığı hiçbir yeri ve siteyi tasvip etmiyorum....
umarım sıkıntı yaşamazsın

balık almak riskli ama karides ve salyangozda bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. direkt su dolu poşete koyup yolluyorlarmış çoğunlukla, malum kargo şirketleri de çok dikkatli(!) olduklarından paketleri patlayabiliyormuş. canlı destek kısmından pet şişeye koymalarını rica ettim, bakalım nolacak. :D

son durumu paylaş bende bir kaç şey bakayım ama site amatör harbiden bizim sayemizde birşeyler yaparlar belki :D

ne gadaann faydalı bilgiler

arkadaşlar ürünler geldi. paketleme cidden çok iyiydi, kutu içinden kutu çıktı resmen. eledoa kalmadığını söylediler yerine çam istemiştim, 2 büyük boy çam geldi. hafif sararmış ama 2-3 güne kendini toplar. su mercimekleri tam bir hayal kırıklığı, mikroskopla aldım paketinde o kadar küçük. : ((( kan kurdunu beğenmedi balık, aldığım diğer yemi de yutamıyo. alşslflagf karidesler kıpır kıpır, salyangoz da temizliğe başladı. bence alışveriş yapılır.

9 senedir küçük çapta akvaryumumuz var ama ben ne nedir, neci bilmem. Yaygın bir hobi. Güle güle besleyin.

Toplamda 11 cikletimden geriye bir çöpçü ve jagıar kaldı, jaguarı boyutu çipura kadar olunca namussuz 200tl lik balık parçaladı akvaryumda

Geri