Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
68 yaşındaki moto taksi sürücüsünü yanındaki iki kişi ile kurşunladığı tespit edilen guatemalalı kızın linç edilmesini içeren görüntülerdir. olay bolivya'da geçmemektedir.
Yanis sürerken kalabalığın sessiz hal alması.. Diri yanmakta olan birine tiner boca etmek için atılmak..
Insan kelimesi bir başına biz homo sapiens leri hep birden nitelemeye yetmiyo..
Hayvansı içgüdülerine saplı yaşıyan milyarlar farklı sınırlandırılmalı belki artık..
Öss ygs saçmalıklari yerine insanlık erdemleri ölçülüp yerleşim bölgeleri birbirinden ayrılmalı..
...
Etkisinden cikamayacagimi bildigim icin izleyemedim ama konuyu gordukce urperiyorum. Bin bela okuyorum, kufurler geciyo icimden. Bunu yapabilenler icin vicdansiz tabiri bile cok havada kalir, bu vicdansizlik otesi bi durum.