Canlı Ahtapot Yeme, Güney Kore..

H
  • Kullanıcı ..hezarpare..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya
Güney Kore'de düzenlenen yemek festivalinde ilginç görüntüler yaşandı. Tanıtım amacıyla bazı katılımcılar canlı canlı ahtapot yedi.

0000484507.jpg

0000484508.jpg

0000484509.jpg

0000484510.jpg

0000484511.jpg

0000484512.jpg

0000484513.jpg

0000484514.jpg

0000484515.jpg

0000484516.jpg

ntvmsnbc..

Cenin yiyen insanoğlu canlı ahtapot da yer.

cenin yiyen çin

köpek eti yeniliyor güney korede hepsi değil büyük çogunluk hristiyan zaten tam emin değilim ama şaman olanlar yiyor galiba :D

ay igrenç yaaaaa ne pislikmişiniz siz böyle yiyonuz gülerek :D

cenin yiyolar bkda yıyolardır kesın adamda mıde yokki hayvan midesine sahıpler !!

Yazık beee , 3 saat ölmüyorki onlar midesinde kımıldıyordur hala :/

aha boğazınıza mideniz sopa indirem ağzımdan kötü küfürler çıktı iyi yanı kimse duymadı

cenin yiyen çin

köpek eti yeniliyor güney korede hepsi değil büyük çogunluk hristiyan zaten tam emin değilim ama şaman olanlar yiyor galiba :D

ay igrenç yaaaaa ne pislikmişiniz siz böyle yiyonuz gülerek :D

o cenin olayi kurtaja dikkat cekmek icin yapilan bir photoshop degil miydi?

ama yani koreliler ama niye yemeklerinizin genelini begeniyordum ben ama niye yaaa

o cenin olayi kurtaja dikkat cekmek icin yapilan bir photoshop degil miydi?

ama yani koreliler ama niye yemeklerinizin genelini begeniyordum ben ama niye yaaa

yok genç kalabilmek için yiyorlar deniliyor dedigin gibi şaka oldugunu söyleyenlerde var orası muallak çoguna göre ördek yiyormuş resimdeki adam

yok korelilerin hepsi değil zaten çogunluk hristiyan ufak bir kısmı nasıl yazılıyor bilmiyorum ama (okunuşu ) malbok ayı diye bi ay var o ayda yiyorlar :D

en iyisi japon diyecem ama onlarda denizden babaları çıksa onu yiyorlar arkadaş :D

hepsi pis hepsi pis :D

yok genç kalabilmek için yiyorlar deniliyor dedigin gibi şaka oldugunu söyleyenlerde var orası muallak çoguna göre ördek yiyormuş resimdeki adam

yok korelilerin hepsi değil zaten çogunluk hristiyan ufak bir kısmı nasıl yazılıyor bilmiyorum ama (okunuşu ) malbok ayı diye bi ay var o ayda yiyorlar :D

en iyisi japon diyecem ama onlarda denizden babaları çıksa onu yiyorlar arkadaş :D

hepsi pis hepsi pis :D

ama onigirilerrr sushi leeeer uhm... sashimiler... agzimin suyu akti :D onigiri yapacagim ya iyi hatirlattin japon deyip

Ya çin falan geçtimde bi insan olarak o mide nasıl kaldırabiliyor ya :S

Geri