Canlarım benım :)

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
sevenin var senın Meral öLme
Biz öLürüz Nede oLsa Sevenimiz Yok Demi Akay :/
Sonya Gercekler acıdır :/

Konuyu kilitliyorum yorumlar konu dışı asdfghjhjhjj :dd

Sevdigin kadar Sevilirsin Diyen Şaiiri Getirin Bize Akay la cinayet işlicez :p

40 yıllık forumcuyum şöyle bi konuda hiç ismim cismim geçmedi nerde hata yapıyom :T:

senin kalbini yerimmm ben canımm benim yanımda her daim yerin hazır ve boşta :)

Öncelikle Konuya Geç Cevap Yazdığım İçin Kusuruma Bakma @Meral'im, Özür Diliyorum :) Mazeretimi Söylemiştim Zaten Sana..

Aldı Götürdü Beni Bu yazdıkların..
Konuyu Okuduğum Gün Gözlerim Doldu Yazamadım , Kalemim Tutmadı .. Milyonlarca Şeyler Geldi Aklıma ve Öylece Dalıp Gittim ..

Şu Forumda Tanıdığıma Şükür Ettiğim Kişisin.. Gönlü, Yüreği, Kalbi, Kendisi Güzel Meleğim. Daha ilk tanışmamız da bile sıcak sohbetinle sanki seni yıllarca tanıyormuşum gibi hissettirdin bana..
ALLAH İzin verdikçe Her daim yanında Olacağıma Söz Veriyorum. İyiki tanımışım, iyiki Tanımışım ve Yine iyiki Tanımışım.. Hani Kardeşler Candan , yürekten Sevilir ya Hani onlara kurban olunur ya işte öylesin Benim İçin..

Songül Konusuna Gelince ; Evet Her ikinizinde Öz kardeşimden farkınız Yok.. İkinizi de Apayrı Çok Seviyorum Ben, Napabilirim? :) Yüreğim Çok Sevdi Sizi. :) Rabbim Sizi Anne/Babanızdan, Anne/Babanızıda Sizlerden Ayırmasın O yuvanız Bozulmasın Hiç Bir Zaman..

Ne Demiş Hz. Muhammed (S.a.v); Allah Sevdiği Kulunun Kalbini, Sevdiği Kulunun Kalbiyle Birleştirir.. :)

Hep Böyle Sağlıkla, Mutlulukla, Huzurla Kal Canımın Parçası .. ALLAH O Güzel yüreğine göre versin. Dualarımdasın.

:cici:

Saol bitanem benımm aminn sende aynısın benim için :kiss: bende hep yanında olucam :srl:

felsefe fıstıklı çokarellem senii cokk seviyorummmm :kiss: masallahh cok güzell bitanemm :srl:

Kıskandım :hih:

Çok güzel yazmışsın canım benim :)
Maşallah dostluğunuza arkadaşlığınıza sana ve size :cici:

Geri