Canlarım benım :)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Fulya
Canım benım bitanem beni bugun o kadar mutlu ettinki anlatamam canımın ici sen bana dedin ya songulum diye onu oyle kendi kardesın gibi sevmen cok mutlu etti benı ağladım ama inan mutluluktan uzun zamandır hic aglamamıstım mutluluktan o kadar temiz kalplisinki senin yüregine ölürüm ben hayatım benım iyki gelmissin foruma da tanımısım seni oyle cok seviyorumki kardesimden farkın yok benım icin :kiss: insallah hep böyle mutlu sen benden ne istersen yaparım :srl: öyle seviyorum seni :kiss: NazLı bitanemde bana cok yardım etti songulum hakkında onada borcluyum ne varsa hep ona sordum saolsun hep cevap verdi bana bitanemsin sen benım :kiss: hep yanımda oldu bende hep oyle olucam :cici: Sonya askım az cekmedi beni :cici: kötü oldugumda dinledi beni hep benım derdimi paylastı canım benım bitanem cok seviyorum sizi belkide olmasaydınız bilmiyorum toparlayamazdım heralde bu foruma gelmeden kötüydüm iyki varsınız hepsinizi cok seviyorum gercekten bi ailesiniz burda insallah hep böyle olur :kiss: çatıkızı senin yanımda olman benı cok mutlu ediyo :cici: :kiss:

bunlar canda biz patlicanmiyiz :/

Biz hep yanındayız senin :srl:

patlican şehzade
patlican classiic
hic yakıstıramdım
meyal:/

Ben hepinizi cok seviyorum :(

küstüm gidiyom.

Ooo canımsın yaa, yorum için çok teşekkür ederim ama seni dinledik elimizden gelse dahada fazlasını yaparız emin ol senin kadar vefakar kardeş az bulunur bu devirdi güzel yürekli insan:)

Birileri kıskanmış ($ehzadE&@Classiic) :D

Ne güzel dostluklar kurmuşsunuz.
Şu forum olmasa hiç birbirinizi tanıyamayacak olmanız ne kötü.
Kim bilir Dünya'da nice insan var tanışabilsek hayatımızı gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz.

hadi $ehzade ve classiici yazmamanı anlarımda beni de yazmamışsın :hih: bende gidiyorum

Ana böyle demeyin üzülüyorum:(

konuya fransızım ama olsun iyi olmuş bir sevgi yumağı var burda:D

Hadi cLasi yazmadım Şehzadeyi yazmadın Akayıdamı yazmadın Bu Dertle yaşayamicam :/

Geri