canlanın biraz

Konu sahibi son olarak 1976 gün önce görüldü
sürekli haberler makaleler yayınlıyosunuz sayın yetkililer buraya stres atmaya geliyoruz lütfen biraz eğlenceli atraksiyonlu konular bulun bişeyler yapın be :) forum oyunları olsun resimler karikatürler hadi canlanın accık oturmaya mı geldik :)

ewet açılışı senden ßekliyoruz siyami ßey :D:D

E sizde Üyesiniz başlatın Birtane bir sürü Forum Oyunu Var:)

sürekli haberler makaleler yayınlıyosunuz sayın yetkililer buraya stres atmaya geliyoruz lütfen biraz eğlenceli atraksiyonlu konular bulun bişeyler yapın be :) forum oyunları olsun resimler karikatürler hadi canlanın accık oturmaya mı geldik :)

istersen forumda parende filan atalım de dersin haber okumakta iyidir hem biraz ufkun açılmış olur

istersen forumda parende filan atalım de dersin haber okumakta iyidir hem biraz ufkun açılmış olur

haber okumayalım veyahut haber paylaşmayalım yazdığımı hatırlamıyorum sayın sop.
kolay kolay teşekkür etmem. buna rağmen sana ilk teşekkürümü ediyorum.
biraz da 32 teşekkürle gez forumda diye.
saygılar efenim.

ßiLmem Senin Eğlence AnLayışın Nedir Bence Haber Açmak MaKaLe Veya Şiir Açmakta ßir EğLencedir Sanırım Sizin Eğlence AnLayışınız SaDeCe Forum Oyunlarından İbaret Ayrıca Madem Canlanmasını İstiyorsunuz Siz ßasLayın ßuyrun Devam EdeLim:)

Oo o Oo arkadas görüşünü belirtmiş bı dowmediginiz kalmış :) sakın olun ya

Bizde arkadaşa zaten sen biraz konu eklede biz katılalım babında msj yorumlarda bulunmuştuk ve galiba bu yorumlarımız biraz amacına ulaşmış olmalı ki, arkadaşımız bugün değişik konulara imzasını attı :)

puhahaha sacmalığa bak yaaaa espriyi çip etmişiniz arkadaslar:D
birkerem gwe şair ruhludur şiir okur şiir yazar yorumunuda yabar gerektiğinda paylasımınıda yabar((:
kimseyi yargılamak bize düşmez bir fikir sunmus sadace(:

Okurken bayağı eğlendim sizde okuyun eğlenin:heyoo:

Umarım zamanında, canlanan bireyleri olmamıştır :/
c6b1e5d1ca27ea87598ab3f22fd5b17a.jpg

süttozu gereken açıklamayı yapmış dağılabiliriz)

Geri