Canı sıkılan birine ne önerirsiniz ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
Canı sıkılan birine ne önerirsiniz ?​

Bunlar sevgili olmuslar [emoji14]

C-707 cihazımdan gönderildi

Başını belaya sokmasını .s.s

Bana bunlarla gelme :trip:

Bunlardan kastın kim yavrum ? :nee:

Konuna yorum atacakken filme dalip icinden gecen konusu sandm :D
Bana gul smdi dhgdsjdhdgss

O degilde kek yapmak ise yarar kafasi dagilir insanin hem tatlida ister istemez neselenirsn falan .p

Ya ben siz kadar kitapçı değilimdir. Birini yeni bitirdim bi kaç ay sonra başkasına anca başlarım :))

neyle geleyim bi poşet mandalin iş görür mü soru işareti

Ya PaRSa sen ve yorumların yok mu deliriyorum :ofkelendim:

Bisiklet sürsün =)

Güzel fikir ama onu burda yaparsam garip kaçar. Şöyle Bodrumda hayal ettim kendimi :D

Konuna yorum atacakken filme dalip icinden gecen konusu sandm :D
Bana gul smdi dhgdsjdhdgss

O degilde kek yapmak ise yarar kafasi dagilir insanin hem tatlida ister istemez neselenirsn falan .p

Tmm Lydia cım ya sen bu kafayla bana kekide yaktırırsın :D

Güzel fikir ama onu burda yaparsam garip kaçar. Şöyle Bodrumda hayal ettim kendimi :D

Walla ben Adana'da ana caddelerde taşıt gibi kullanıyorum. Az önce indim hatta bisikletimden =) bisiklete binmenin guzel tarafı istedigin an evin boğucu havasından uzaklasabiliyorsun. Hele gecenin bi saatinde sikildiysan acayip keyifli kafa dağıtmak icin (koca caddeler de senin oluyor =) ) Spor oluyor aynı zamanda. Alışırsan keyif almaya başlarsın sen de =)

Walla ben Adana'da ana caddelerde taşıt gibi kullanıyorum. Az önce indim hatta bisikletimden =) bisiklete binmenin guzel tarafı istedigin an evin boğucu havasından uzaklasabiliyorsun. Spor oluyor aynı zamanda. Alışırsan keyif almaya başlarsın sen de =)

Alışkınım ya yabancı olduğum bir alışkanlık değilde ıssız yerde oturuyoruz : D hani sahil kenarı veya kalabalık bir yer fln olsa neyse akşam vakti biraz tehlikeli benim için sanki :dusun:

Kendimi vurmak istiyorum.

Alışkınım ya yabancı olduğum bir alışkanlık değilde ıssız yerde oturuyoruz : D hani sahil kenarı veya kalabalık bir yer fln olsa neyse akşam vakti biraz tehlikeli benim için sanki :dusun:
Kahrolsun cinsiyet ayrımcılığı diyelim ozaman. Yapcak bişi yok =)

Çılgınlar gibi sabaha kadar forumda da takılabilirsin mesela? :D

Geri